22.2 C
New York
szombat, május 28, 2022

Tavaszcsalogató – Kovács Zsuzsi

Derűs napot kívánok mindenkinek!

Február van, lassan vége a télnek, amit bevallom, már nagyon várok. Biztosan Ti is így vagytok ezzel. Gondoltam, készítek egy kis tavaszcsalogató dekort, hátha gyorsabban ránk mosolyog a nap.

Imádom a Woodouts alapokat, jól festhetőek, díszíthetőek, formájukkal mindig hozzá tudnak adni az alkotás mondanivalójához, hangulatához, megtámogatva az alkotót.

Most a locsolókannára esett a választásom, amit már elég régen beszereztem, úgy látszik most jött el az ő ideje. Még nemigen láttam belőle alkotást a Sugallatok csoportban, de máshol sem túl sokat. Megjegyzem, ha valaki kedvet kapna hozzá, most épp akciós a shopban.

Először Ayeeda fehér gessoval kentem le az alapot, erre Ayeeda modellpasztával stencileztem a nagy kedvenc 13@rts Aria Song, valamint az AALL and Create 73-as számú rózsás stenciljével. A szélekre DecoArt repesztő pasztát vittem fel.  A hátteret a Vintage Paint faded-rose krétafestékével és a 13@rts vízfesték paletta warm barnájával színeztem meg. Egy hirtelen ötlettől vezérelve, különböző akril festékeket és a 13@rts vízfesték palettáját használva, kiszíneztem a stencilezett virág kompozíciót. Nekem már így is tetszett, de persze nem álltam meg itt, muszáj volt még pakolni rá.

Már csak azért is, mert a P13 – Till WeMeet kivágóívének nem lehet ellenállni, és persze mert kiválóan hozza nekem a tavasz hangulatát. A kivágatok felragasztásánál a régi jóbarát a 13@rts Magic ragasztója volt segítségemre. A díszítéshez használtam még virágokat a Prima Flowers- Darcelle és Dulce kollekcióiból, csipkét és szóró díszeket is. Az Ayeeda szürke darát és pink hologram csillámot az Ayeeda gél médiummal ragasztottam fel.  Még levegőn száradó gyurma pillangókat tettem fel, ide-oda, amiket átkenegettem Finnibar Metallique Romance Pink akrilfestékkel és szintén a White-Gold Icing pasztával. Pecsételtem a Finnabair repedések bélyegzőjével, a Distress Ink fekete tintapárnája segítségével. A locsolókanna széleit a Distress-Ink, Vintage-Photo tintapárnájával öregbítettem, majd áthúzogattam Finnabair Rose-Gold wax-szal, és a Finnibar White-Gold Icing pasztával. Végül vizezett fehér gessoval pacáztam egy keveset.

Szeretettel: Zsuzsi

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink