14.2 C
New York
kedd, május 17, 2022

Szürreális kihívásra

A havi kihívás feladatok nekünk is feladják a leckét rendszerint. El akarom hesegetni, mást készíteni, .. de aztán látom, hogy a Scrapkör lakók is megugorják a lécet, így nincs mást tenni, mint legalább megpróbálni. Így történt ez most is, hiszen ez a téma, stílus nagyon távol áll tőlem, .. Gondolkodtam mi készüljön, aztán a vidám nyári horgászós albumokhoz vásárolt pecsétek szürreális formát öltöttek és art journalba pattantak.

Nagyon keveset alkotok csak így fényképes sztori nélkül, ezért nem is ment annyira gyorsan és lazán. Fogtam a régi könyvemet, amit még anno az egyik scraptáborban készítettünk elő ilyen célra (igen, még mindig van benne hely, .. sajnos…) és fehér gessoval lealapoztam. Kollázspapírral alakítottam a hátteren, az oldalak közé washit tettem, ami most nemcsak funkcionális, hanem dekor célú is volt. Aztán szivárványporokkal és TimHoltz tintákkal , Primas festékekkel alapot varázsoltam, amire mentek az AAll&Create bélyegzők is. A fő motívumokat is pecsételtem, csak azokat akvarell papírra, és külön festettem, színeztem őket. Itt arra érdemes vigyázni, hogy nehogy túl vizes legyen az alap, mert felbolyhosíthatja a papírt, ami nem szép, .. folyamatosan szárítsuk meg a pecsétnyomatokat, a színeket, hogy ne folyjanak meg egymáson. A halacskám testét, amikor már szép színes pikkelyes volt, még áthúztam egy kis fehérarany pasztával is, így kicsit csillogósan szépséges lett. Amikor az oldalpár összeállt, akkor a keretet és a figurákat is körbehúztam, kiemeltem és fröcsköltem.

Elég fura a téma, igazi kihívás. Remélem Ti is találtok benne valami megfoghatót és alkottok, hiszen mindjárt év vége és nem érdemes futni hagyni a kitartó alkotásokért járó ajándékokat!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkTéli ráma dísz
Következő cikkBe enough

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink