18.8 C
New York
péntek, május 27, 2022

Szürreális káosz

Tudjátok, az alkotás arra is jó, hogy az ember lánya néha-néha az összes feszültségét, aggályát, rendezetlenségét kiadja magából.

Nekem most nagyon kapóra jött a szürreális stílus ehhez, mivel az életem jelenleg tele van szürreális helyzetekkel. Sok minden összejött az utóbbi hetekben, így jól esett alkotásba menekülni egy kis időre.

Azt hiszem, az art journal, ami született, nem is lehetne szürreálisabb 😊 már csak a fotó miatt is… (Ezt egyébként egy messenger szűrővel készítettem)

Egy alapkartont A/4 méretre vágtam. Gel press-szel és stencillel készítettem el a hátteret. Ezután narancs, fekete és fehér festékkel stencileztem, illetve festettem, fröcsköltem a papírra.

Felavattam a legújabb AAL&CREATE bélyegzőket és a washi tape-t is.

A bal felső sarokban látható arcot szintén gel press segítségével transzferáltam egy vékonyabb papírra, majd gel mediummal ragasztottam fel. Rengeteg rontott lapom van a gel press-nek köszönhetően, de szinte mindegyiket elraktam, hogy majd valamikor felhasználom. A fotó hátterében látható két narancssárga kép is ilyen, amit megpróbáltam valamikor transzferálni, de nem sikerült. Így a magazin kivágatot félretettem, mivel a festék nem fedte le a mintát, csak szép színt adott neki. Most pont kapóra jött a szín, és a téma miatt is, ezért ezeket is felragasztottam.

Végül felkerültek a kissé elvont matricák, és egy AB Studio kivágóívről néhány szó is.

Még van időtök alkotni a kihívásra, gyertek!!

Jó alkotást!

Andi

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkMaradj otthon!
Következő cikkHello Winter

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink