31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Szülinapos süni

Albumkészítésre adtam a fejem, 😀 pedig csak egy kis sünis dekort szerettem volna készíteni a woodouts dekorálható alapjára. Kézbe véve adta magát a forma, hogy térben rendezzem el a díszitő elemeket, így a kis dekor dundi albummá dagadt. Most október 22-én lesz kis sünink szülinapja, amire Petra már nagyon készül. 🥰 Ez az album is az övé lesz, és szülinapozást követően fog megtelni fotókkal. Egyenlőre a hazaérkezése napján készített első fotók szerepelnek csak benne. Így a további díszítések még váratnak magukra, de gondolom, nem bánjátok, ha addig is megmutatom nektek.

A házikó alap, amit a borítóhoz használtam igencsak nehéz a lapokhoz képest, ezért az album lapjait sörkartonnal erősítettem meg, hogy minden oldalnak legyen megfelelő tartása. Igyekeztem úgy alakítani az elrendezéseket, hogy sok-sok fotót tudjunk majd elhelyezni benne, hiszen Gesztenye elég sokszor lencsevégre kerül.

A dekorációnál a The Four Seasons – Autumn papírkészlet csodás, színes és vidám formái vezettek. Használtam hozzá még Prima Marketing díszitő elemeket, kivágatokat, szórógyöngyöket, flittereket is. Pecsételtem Béatrice Garni Oh Lovely day készletével és a Mes P’tits Ciseaux Happy Day pecsétjeivel is. Kicsit mixed media, kicsit album… tele szeretettel. Remélem Nektek is tetszik.

Ezen esős őszi napokon ezen színek kis melegítő boldogságot visznek a hétköznapokba, próbáljátok ki Ti is!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkAll mad here…
Következő cikkAjándék alkotás 2/1

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink