18.8 C
New York
péntek, május 27, 2022

Szülinapi képregény

Alkoss a moadboard szerint – talán ez volt az az egyik kihívás, amin igen sokat gondolkodtam, sokat foglalkoztatott, „rabul ejtett”. Ezer ötletem támadt, és a végén azt sem tudtam melyiket kezdjem el. Volt ötletem ami nagyon időigényes lett volna, volt amihez meg nem éreztem a tudást, a képességet a kezemben. Máskor jön egy gondolat és azonnal készítem, most pedig álltam, vártam, …

Forgattam a papírjaimat, készleteimet, de valahogy egyik sem volt az igazi. Így, gondoltam, hogy elkészítem én magam. Akvarell papír alapra elsőként vékony washi tapasszal „megrajzoltam” a kereteket. Ezeket festettem, majd stencilekkel, pecsétekkel alakítottam. Amikor késznek gondoltam, levettem a ragasztószalag csíkokat és fekete tollal körberajzoltam a kereteket. Ezt követően megint töprengtem hogyan tovább, …nyári emlék? vicces sztori? mindennapok történései? képregény olvasás megörökítése, vagy ???? aztán minden keretbe külön történetrészlet? , rajzoljam? pici fényképekből , kivágatokból rakjam össze, esetleg le is írjam? kézzel, vagy gépelve? …
vagy egyszerű alapon egy ütös 3d-s comic elem készüljön??? …vagy csak legyen egy nagy fotó és a képregény alap csak háttérként szolgáljon? ,… Hát ez az utóbbi nyert hosszas vívódás után és szülinapi téma lett Petrám kívánsága szerint.

Nagyon szeretem az én szuperhősömet, szuper csajszikámat, aki már 10 éves ( már igazából 10 és fél) , … kész hölgy, kamaszodó csitri, … és még mindig az én kicsikém.

Petra kikereste melyik fotó legyen majd az oldalon, közösen a moodboardra igazítottuk a telefonon, majd nyomtattam és kezdtem az összeállítást. A Piatek Happy Birthday kollekció 6-os lapjaiból választottam a rétegezéshez, valamint fekete alapkartonból és pauszpapírból készítettem comic stílusú formákat. A szülinapos készlet matricáiból, valamint a scrapiniec nyilas szavak chipboard palettából és a 13artos Aqua Flora készletből a is használtam elemeket.  Címet a 13artsos Speaking of which kartonból vágtam ki, majd egy kicsit megszíneztem. További gondolatokat szintén matricákból ragasztottam a kép köré. Került még az alapra pár enamel pötty és egy kis fehér festék fröcskölés is.

További alkalmazott eszközök:


A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkBelieve in love
Következő cikkAz elhagyatott város

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink