28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Szívvel színesen

Nagyon szeretem a Tandis figurákat, formavilágot, színeket, így nagy öröm ezekkel az alkotás számomra. Most egy lánykás vásznat készítettem.

Szivárványporokkal varázsoltam hátteret a fehér gessoval alapozott vászonra. A színek szépen terültek és egymásba folytak. A háttérben levő pillangók és szívecskék stencillel lettek felvive, színüket a szivárványporos alap adta. A paszta kicsit nedves, vizes állaga az alatta levő szivárványpor pigmenteket aktiválta és azok megfestették a pasztát, .. így hiába is szerettem volna fehér mintát, az bizony színes lett. De ez most pont így tökéletes ehhez a színes, vidám alkotáshoz.

Kísérleteztem még a sparks fantasy festékekkel is, és ezért az egész vászon csillog-villog. Imádom a színüket, csillogásukat! A fehér hullámkartonból kivágott és körbevarrt szívet is ezzel kentem át itt-ott. A szív alá, köré, felé tüll darabok, chipboardok, kivágatok és Tandis elemek kerültek, amiket egy kicsit megszíneztem vízfestékkel is. Alkalmaztam még glossy accentset is, amivel a kislány kezében levő szívet emeltem ki. Nagyon szerethető és jó minőségű gumi bélyegző ez, sok-sok alkalomra lehet használni.

Egyszerű, de számomra kedves kép készült, amihez készítettem egy kis ajándékátadó taget is, amit a csomagolásra kívülről lehet majd rögzíteni. A Tandis tageket kicsit körberajzoltam, megszíneztem és egy zsugorka fóliából elkészítettem ugyanazt a szívet, ami a vászonon is szerepel.

Remélem örömöt csal majd a megajándékozott arcára… Igaz, már a lánykáim is kiszemelték maguknak ☺


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!
Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink