18.2 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Színkavalkád és romantika

A történet…

Vannak olyan papírkészletek, amelyek évek óta hevernek a polcomon. Nem nagyon használtam fel őket, de soha nem volt szívem megválni tőlük, mert maguk a minták gyönyörűek. Ilyenek a Prima Marketing öt évvel ezelőtti kollekciói. A kezdő scrapperekre jellemző, hogy össze-vissza vásárolnak mindent, mert még nincsen kiforrott stílusuk, nem tudják, hogy melyek azok a papírok és díszítőelemek, amelyeket valóban tudnak hasznosítani. Én is ebbe a hibába estem annó. Annyi szóljon a mentségemre, hogy a mai napig odavagyok ezekért készletekért. Az évek alatt úgy formálódott a stílusom, hogy nem jött az ihlet, hogy felhasználjam őket, igazság szerint túl színesek voltak nekem, így ott árválkodtak és várták, hogy végre sorra kerüljenek.

Aki ismer, tudja, hogy többnyire a barnával és az árnyalataival érzem magam otthonosan a scrap világban, stílusomat tekintve vintage és grunge oldalakat készítek.

Hogyan lett minden színes és romantikus?

Múlt héten azonban valami átkattant nálam és kezembe vettem a régi készleteket és hagytam, hogy felszabaduljon a színes és kicsit romantikusabb énem. Azért senki ne szokjon hozzá. 🙂

Egy 3 évvel ezelőtti képet dolgoztam fel, amelyet fekete-fehér változatban nyomtattam, mert így tudott fókuszban maradni egy nagyon színes oldal közepén.

Íme egy lépésről-lépésre tutorial videó, amelyben a teljes folymatot végigkísérhetitek:

Előfordul, hogy készítés közben meggondolom magam, mert túl soknak tartok egy-egy díszítést az oldalon, így a finishben módosítok rajta. Ezúttal is ez történt, vagyis lefestettem a hátteret gessoval, így csak halványan tűnt ki a korábban felvitt minta, egy kis játékot hagyva ezzel a fehér papíron.

Ilyen lett végül az oldal nagyban:

IMG_20151018_162841 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt az oldalamat a Scrap Around the World kihívása inspirálta.

SATW October Moodboard (1)

Ezzel az oldallal elnyertem a Scrap Around The World nemzetközi scrapbook közösség “Facebook Featured” badge-ét.

SATW FACEBOOK FEATURE

Előző cikkVirág oldala
Következő cikkZabkorpás túrógombóc

Related Articles

8 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink