18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Szépség a kertben

Megint virágosat készítettem. Szerencsére csodaszép kertünk van sok-sok virággal így mindig van hol töltődni egy kicsit. Aztán ez a virágos hangulat vezérli a kezemet is. 😉

Beauty in Bloom készletet választottam, mert nekem a nárciszok a tavasz egyik legszebb hírnökei. A Mintay papírkészletek mindig ámulatba ejtő szépségben, színekben jelennek meg és nehéz nekik ellenállni. Sokszor azonban pont a részletes kidolgozottságuk, kész voltuk az, ami nehezíti a felhasználásukat, ha nem egy albumba szánjuk a szép papírokat. Én most egy oldalt készítettem és ehhez több papírlap elemeit vágtam ki és illesztettem újra össze kedvem szerint.

Egy szép képkeretet ábrázoló lapot vettem alapnak. Igaz ezt is elvágtam, hiszen a keret szegélyét több réteg sörkartonnal emeltem meg, hogy ne maradjon síkban az alkotás és jobban érvényesüljön a keret hatása. A készítés során elsőként a keret nélkül építettem fel az oldal alapját, hogy stencilek, bélyegzők szépen tudjanak ráfeküdni a lapra, a kiemelkedő szegély ne zavarja azokat. Amikor összeállt a háttér, utána jött a szegély, amit fehér gessoval mostam össze az alappal és megkentem még itt-ott repesztő pasztával is. A díszítések során sok-sok nárciszt és pillangókat használtam főként.

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkRetro style
Következő cikkEtcetera

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink