15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Szelíd vadság

A havi liftelhető alkotások közül azonnal lett kiválasztottam. Imádom minden egyes részletét minden munkájának. Órákig tudnám nézegetni a hogyanokat 🙂

Ezzel a rajongással vágtam bele, hogy lifteljem Iwona Marchewka, azaz Reniferove vásznát. A kis gyűjtő albumomban első lépésben legessoztam az oldalt és addig kiválasztottam azokat az elemeket, amiket mindenképpen át akartam emelni a saját oldalamra is. Ilyen volt a faág, a tollak, a függőleges csíkokban felvitt írás és a bogyók/gyöngyök.

Monokróm oldalt terveztem, de a fotómnak annyira vittek az élénk színei, a zöld és a lila, hogy végül ezeket választottam.

A vízfestékes pacás háttér, a repesztő paszta és bélyegzés után vittem fel a stencillel a feliratokat és szórtam bele domborító port.

Szizállal, virágokkal és ágacskákkal dúsítottam a faág és az oldal közötti nagyobb hézagokat. Az elrendezés is igyekeztem liftelni: nálam a vízszintes faág a fotó alá került. A fotó alatt és függőlegesen pedig, tartva a fókuszt , építgettem be szépen sorban az elemeket.

Nézzétek meg Reniferove többi alkotását is, mert fenomenálisak!

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink