Szelfi, vagy vmi olyasmi…

0
249

Ehavi Scraptivity kihívás során szelfit készítettem, … én, … magamról, … és most meg is mutatom, ami igazán ritkaság. 🙂

Szeretem a virágokat, pillangókat és nagyon szeretek fotózni is, .. igaz mindig én fogom a gépet / telefont így csak ritkán, vagy családi szelfik készítésével kerülök én is a fotókra. Most viszont rólam szól ez az oldalpár, még akkor is ha csak egy kis részletet tükröz rólam.

Régi könyvembe alkottam, zöld lett az alap, és háttérbe stencilezett arany szívecskék, kerti szárított levelek, pillangók, virágok fogják közre az én fotómat. A díszítés során a Prima Marketing Indigo  és a Mintay Mamarazzi készletéből válogattam elemeket. Az alapot gessoval kezeltem, majd akril festékekkel színeztem. Került rá stencilezés, fröcskölés, pecsételés és firka is. Az oldalra tett elemeket kevésbé, sőt szinte nem is emeltem meg, hiszen a könyvben laposan kell dolgozni, hogy azt be is lehessen hajtani. Minimális papírvastagságú emeléseket használtam, hogy azért mégse simuljanak teljesen egymásra az elemek. Amikor egy-egy elemcsoport összeállt, azt tűzőgéppel fogtam össze és utána került felragasztásra. Az üzenetet és a fotót körben varrtam, hogy egy kis játékosság is legyen rajtuk. Ja , varrni is szeretek, de csak és kizárólag papírokat. Ki van még így ezzel? Lehet vagyunk itt páran. 🙂 .

Van még 1 hét  erre a kihívásra aztán gyorsan gőzerővel készülhetünk az anyák napi ajándékokkal. Gyertek alkossatok és mutassátok is meg itt a csoportban!    

Felhasznált termékek:

 

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

 

Facebook csoportunk: kattints ide!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here