20.4 C
New York
hétfő, augusztus 15, 2022

Süni a kertben

Sugallatok lifteléses játéka ebben a hónapban is csodaszép inspirációkat vonultatott fel. Sok kedvencem van közöttük, de lányaim hatására Én a Marta Piekarczyk vidám, színes scrapbook oldala alapján készítettem el az én verziómat.

Marta idevarázsolta nekünk a nyarat, én pedig meghoztam elé a tavaszt. Csodaszép ez a terv szerint négy évszakot felölelő készlet, amiből nekem még csak a tavasz van meg, de érkezik hamarosan a nyár is. Lányom javaslatára sünis oldalt készült – imádjuk a kis cukiságot -, és szeretne róla majd minden évszakból egy-egy alkotást, .. Hmmm. majd meglátjuk 🙂

A liftelés során megfigyeltem az inspirációs oldal főbb jegyeit: nagy és sokmintás, színes alapkarton, azon sok-sok rétegzés, a fénykép kiemelése fókuszba helyezéssel, szép vízfestékes háttér, kiegészítő díszítőelemek; úgymint zászlócskák, chipik, és pecsételések és bicikli használata…. Ezen jegyek alapján készítettem el az én verziómat, ami a tavasz színeiben még nem annyira harsány, mint a nyári, de mégis színes és telis tele van virágokkal, élettel.

A vízfestékes háttér most nagy kedvencem, hiszen eddig hőlégfúvóval szárítottam az oldalaimat alkotás közben, de most végre beszereztem egy Ranger típusú eszközt, ami nem “elfújja” a vízfestéket, hanem eredeti valójában szárítja meg, úgy, hogy nem mozgatja, rendezi át annak struktúráját. Az előbbi a hődomborításhoz elengedhetetlen, míg ez utóbbi pedig a vízfestékes alkotások fontos kiegészítője.

A másik tétel amit most próbáltam ki először az a Lindys varázspor, amit a fehérre festett chipboardra szórtam, majd vízzel folyattam meg egy picikét. A víz hatására a por csodaszép színű és magas pigmenttartalmú festékké változott.

Bízok benne, hogy ezen havi alkotások során Ti is bátran kísérleteztek és új dolgokat próbáltok ki. Gyerek alkossatok, lifteljetek és mutassátok meg Ti is!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,432KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink