30.1 C
New York
csütörtök, június 30, 2022

Stílusgyakorlatok – VINTAGE

Megérkeztünk az augusztusi stílusgyakorlattal!

Eljött a kifinomultabb, kevésbé harsány oldalak ideje 😉

A hónap témája a VINTAGE!

 

Vintage a divatban: Az 1920 és 1975 közötti öltözködési stílusok mindegyikét vintage-nek nevezhetjük. Nem összekeverendő a retró stílussal, mely körülbelül az 1975–1990-es évek öltözékeit jelenti. A vintage időszak ennél régebbi, sokkal nemesebb, ritkább, épp ezért értékesebb ruhadarabok gyűjtőneve.

Főbb színei a púder- és cukorkaszínek, valamint a barna és árnyalatai, a fekete és a fehér. Kedvelt anyagai a csipke, selyem , bársony, damaszt, szatén és a tüll.

Vintage a lakberendezésben: A stílus jellemzői a régi, akár funkcióját vesztett bútorok és használati tárgyak újra felhasználása. Akár funkcióját veszett darabok is lehetnek ezek, mivel nem cél a rendeltetésszerű használat, sőt elvárás is a kreatív megoldások alkalmazása.

Anyaghasználata változatos. A romantikus vintage a természetes anyagokat részesíti előnyben, míg modernebb változata már kombinálja a régit a kortárs elemekkel.

Az újonnan készült berendezési tárgyak régiesítése egy különleges ága a vintage lakberendezésnek. E során a bútorok textúráját változtatják meg, régiesítik azokat, általában mechanikus úton, koptatással, csiszolással.

Ehhez most is segítséget nyújtunk, ahogy minden hónapban:

TERMÉKAJÁNLÓ:

Facebook csoportunkban létrehoztunk egy albumot, amellyel abban szeretnénk segíteni, hogy milyen termékekkel tudtok alkotni a kihíváshoz. Természetesen mást is lehet használni, ez csak egy ajánlás.

ÖTLETGYŰJTEMÉNY:

Most is összeállítottunk egy inspirációs táblát a Pinteresten.

MOTTÓ:

„Life is short and the world is wide”

„Az élet rövid, a világ pedig széles”

HAVI ÉLŐ BEJELENTKEZÉS:

Szeretnénk Titeket még egy kicsit inspirálni a kihíváson való részvételre, így Virág augusztusban is élő bejelentkezés keretén belül készíti el a havi inspirációját. Előttetek, Veletek!

HATÁRIDŐ:

2018. augusztus 31. éjfél

A részvételhez a Facebook csoportunkban lévő megfelelő albumba szükséges feltölteni az alkotásokat.

NYEREMÉNY:

Ayeeda Vivid Vintage – Barna cukor
Ayeeda Vivid Vintage – Eszpresszó
Ayeeda Vivid Vintage – Fahéjas latte

A nyertest továbbra is SORSOLÁSSAL választjuk ki.

KIEMELT ALKOTÓ

A szakmai zsűri sem tétlenkedik, ugyanis a Sugallatok design csapata választja ki azt a kiemelt alkotót, akit a kihívást követő hónapban szívesen látunk a blogon, mint vendégalkotót és aki egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

A HÓNAP LEGJE

Mivel Ti vagytok a legjobb közösség, amit csak kívánhatunk és olyan nehéz mindig a választás, van egy új kategória. Ezt mindig mi nevezzük meg az adott hónap nyerteseinek kihirdetésekor. Nem állandó cím, folyton változik, attól függően, hogy mi volt a legerősebb reakciónk, amit éreztünk a nevezett alkotásokkal kapcsolatban. Mondjuk a HÓNAP LEGÖTLETESEBB ALKOTÓJA vagy A HÓNAP LEGÚJABB FELFEDEZETTJE. A kiválasztott szintén egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

ÉV VÉGI NAGY NYEREMÉNY

Akik részt vesznek velünk az elkövetkező 12 hónap minden egyes kihívásán, azok között év végén kisorsolunk egy nagy értékű ajándékcsomagot a webshop termékei közül!

Izgatottan várjuk az alkotásaitokat! Ki tart velünk?

A szabályzat továbbra is a Fájlok között található, olvassátok el, mert módosult.

A Sugallatok csapattagjainak és a vendégalkotónk inspirációi:
A ti alkotásaitok:

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkTe és én
Következő cikkNagyfotós minimal mixed media

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,373KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink