18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

STÍLUSGYAKORLATOK – SHABBY CHIC

Új hónap, új kihívás, új stílus

STÍLUSGYAKORLAT 3: Shabby Chic

Március (elvileg) a tavasz, a megújulás hónapja, véget ér a tél (elvileg), virágba borulnak a fák (elvileg), megtelik élettel és színnel a világ (elvileg).

E havi kihívásunk stílusa tökéletesen passzol a tavaszhoz, a stílus neve „shabby chic”, mely szó szerint lefordítva „kopott eleganciát” jelent. Ha körülnézünk az interneten, ilyen jelzőket találunk: romantikus, rusztikus, bájos elbűvölő, kecses, könnyed, hanyagul elegáns, bájosan visszafogott…és lehetne még hosszan folytatni a sort.

„A Shabby Chic nem egy régi stílusirányzat, 1989-ben született. A shabby chic stílus megalapítója Rachel Ashwell.
Elkerül mindent, ami túl új, túl modern, túl hivalkodó és tiltakozik minden ellen, ami tökéletes, de pont ezek a dolgok teszik olyan emberközelivé, szerethetővé.
A shabby chic életstílus és lakberendezési stílus fontos velejárója a gyűjtögetés. Meg kell találni és meg kell látni azokat a tárgyakat, amelyeket újjá tudunk éleszteni egy új környezetben.”
(forrás: https://otletes-otthon.hu/mi-az-shabby-chic-stilus)

MOTTÓ:

„There is beauty in the simplest of things” (Heather Stillufsen)

„A legegyszerűbb dolgokban is ott lakozik a szépség.”

Várjuk alkotásaitokat fentiek tükrében. Körülöttünk mindenhol ott a szépség, a báj; álljunk meg egy pillanatra, nézzünk körül és állítsunk emléket neki!

ÖTLETGYÜJTEMÉNY:

Ahogyan eddig is, most is gyűjtöttünk számotokra inspirációkat a nagyvilágból, ezt Pinterest oldalunkon tudjátok megtekinteni.

TERMÉKAJÁNLÓ:

Facebook csoportunkban létrehoztunk egy albumot, amellyel abban szeretnénk segíteni, hogy milyen termékekkel tudtok alkotni a kihíváshoz. Természetesen mást is lehet használni, ez csak egy ajánlás.

HAVI ÉLŐ BEJELENTKEZÉS

Szeretnénk Titeket még egy kicsit inspirálni a kihíváson való részvételre, így Virág e hónapban is élő bejelentkezés keretén belül készíti el a havi inspirációját. Előttetek, Veletek!

HATÁRIDŐ:

2018. március 31., éjfél
A részvételhez a Facebook csoportunkban lévő megfelelő albumba szükséges feltölteni a kihívásnak megfelelő alkotást.

NYEREMÉNY:

chipboard válogatás az új termékekből

A nyertes továbbra is SORSOLÁSSAL kerül kiválasztásra.
KIEMELT ALKOTÓ

Azonban a szakmai zsűri sem tétlenkedik, ugyanis a Sugallatok design csapata választja ki azt a kiemelt alkotót, akit a kihívást követő hónapban szívesen látunk a blogon, mint vendégalkotót és aki egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

A HÓNAP LEGJE

Mivel Ti vagytok a legjobb közösség, amit csak kívánhatunk és olyan nehéz mindig a választás, van egy új kategória. Ezt mindig mi nevezzük meg az adott hónap nyerteseinek kihirdetésekor. Nem állandó cím, folyton változik, attól függően, hogy mi volt a legerősebb reakciónk, amit éreztünk a nevezett alkotásokkal kapcsolatban. Mondjuk a HÓNAP LEGÖTLETESEBB ALKOTÓJA vagy A HÓNAP LEGÚJABB FELFEDEZETTJE. A kiválasztott szintén egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

ÉV VÉGI NAGY NYEREMÉNY
Akik részt vesznek velünk az elkövetkező 12 hónap minden egyes kihívásán, azok között év végén kisorsolunk egy nagy értékű ajándékcsomagot a webshop termékei közül!
Szerintem ne hagyjátok ki!
A szabályzat továbbra is a Fájlok között található, olvassátok el, mert módosult.

A Sugallatok csapattagjainak és a vendégalkotónk inspirációi:

A ti alkotásaitok:

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkDreamy
Következő cikkSzerelemben van barátság

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink