15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

STÍLUSGYAKORLATOK – MASZKULIN

STÍLUSGYAKORLAT 4: Maszkulin

Eljött az április, és ebben a hónapban úgy döntöttünk, elég volt kicsit a habosbabos-virágos-csajos vonalból, így most a fiús anyukáknak is kedvezünk (hurrá). Most tehát szó szerint férfias vizekre evezünk: az e havi kihívásunk a maszkulin stílus.

A maszkulin stílus mind a divatban, mind a lakberendezésben jelen van, utóbbiban a jellemző jegyek a visszafogottság, az elegancia, antik bútorok, sötét színek és az egyszerűség, a letisztultság. Ezen a vonalon haladva a scrapbookban is megjeleníthető a férfiasság.

Reméljük, ez a kihívás is legalább annyi lelkes és fantasztikus alkotásra sarkall titeket, mint eddig, és hozzátok majd a jobbnál jobb műveket a fentiek jegyében.  A kihívás több lehetőséget rejt, mint hinnétek! Végre lehet egy jó pasis oldallal jönni, feldolgozhatóak a fiús témák!

Egyetlen kikötés: mivel január nem volt olyan régen, ezért a “változatosság gyönyörködtet” elvünk jegyében kérünk titeket, hogy steampunk alkotásokkal ebben a hónapban ne nevezzetek!

MOTTÓ:

“Oh my darling, it’s true. Beautiful things have dents and scratches too.”
“Oh, kedvesem, így igaz… a gyönyörű dolgoknak is vannak hibáik”

Várjuk alkotásaitokat fentiek tükrében. Körülöttünk mindenhol ott a szépség, a báj; álljunk meg egy pillanatra, nézzünk körül és állítsunk emléket neki!

ÖTLETGYŰJTEMÉNY:

Ahogyan eddig is, most is gyűjtöttünk számotokra inspirációkat a nagyvilágból, ezt Pinterest oldalunkon tudjátok megtekinteni.

TERMÉKAJÁNLÓ:

Facebook csoportunkban létrehoztunk egy albumot, amellyel abban szeretnénk segíteni, hogy milyen termékekkel tudtok alkotni a kihíváshoz. Természetesen mást is lehet használni, ez csak egy ajánlás.

HAVI ÉLŐ BEJELENTKEZÉS

Szeretnénk Titeket még egy kicsit inspirálni a kihíváson való részvételre, így Virág e hónapban is élő bejelentkezés keretén belül készíti el a havi inspirációját. Előttetek, Veletek!

HATÁRIDŐ:

2018. április 30., éjfél
A részvételhez a Facebook csoportunkban lévő megfelelő albumba szükséges feltölteni a kihívásnak megfelelő alkotást.

NYEREMÉNY:

Hazy Days mini kollekció

A nyertes továbbra is SORSOLÁSSAL kerül kiválasztásra.
KIEMELT ALKOTÓ

Azonban a szakmai zsűri sem tétlenkedik, ugyanis a Sugallatok design csapata választja ki azt a kiemelt alkotót, akit a kihívást követő hónapban szívesen látunk a blogon, mint vendégalkotót és aki egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

A HÓNAP LEGJE

Mivel Ti vagytok a legjobb közösség, amit csak kívánhatunk és olyan nehéz mindig a választás, van egy új kategória. Ezt mindig mi nevezzük meg az adott hónap nyerteseinek kihirdetésekor. Nem állandó cím, folyton változik, attól függően, hogy mi volt a legerősebb reakciónk, amit éreztünk a nevezett alkotásokkal kapcsolatban. Mondjuk a HÓNAP LEGÖTLETESEBB ALKOTÓJA vagy A HÓNAP LEGÚJABB FELFEDEZETTJE. A kiválasztott szintén egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

ÉV VÉGI NAGY NYEREMÉNY
Akik részt vesznek velünk az elkövetkező 12 hónap minden egyes kihívásán, azok között év végén kisorsolunk egy nagy értékű ajándékcsomagot a webshop termékei közül!
Szerintem ne hagyjátok ki!
A szabályzat továbbra is a Fájlok között található, olvassátok el, mert módosult.

A Sugallatok csapattagjainak és a vendégalkotónk inspirációi:

A ti alkotásaitok:

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkMosolyogj
Következő cikkBest friends forever

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink