15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

STÍLUSGYAKORLAT: naturális

Az előző hónap színkavalkádja után ismét egy kicsit visszafogottabb, letisztultabb, természetközelibb stílusgyakorlat következik:

a NATURÁLIS

A naturális stílussal leginkább a lakberendezésben találkozhatunk és sokunk szerint soha sem megy ki a divatból. Nagyon jól lehet keverni a különböző stílusokkal, az art decot például lágyítja, a minimált otthonossá teszi, a rusztikus és a japán lakberendezés pedig nem is létezne nélküle.

Naturális, vagyis természetközeli. Vissza az ősi energiákhoz, a természethez, a feltöltődés forrásaihoz! Ebben a stílusban a letisztultság keveredik a természetességgel, pontosabban a természet jegyeivel. A színek használata itt kevésbé jellemző, inkább a föld természetes árnyalatai dominálnak. Többféle nyersanyagot is használhatunk, pl fát, a rezet vagy kötelet, követ.

A naturális stílus könnyedsége abban áll – mint általában mindenben és mindenhol -, hogy a különféle elemek, tárgyak és bútorok, vagy a mixed mediaban a díszítőelemek, hogy ezek harmonizáljanak egymással. A stílus meglehetősen tág kereteken belül mozog, ráadásul a régi és az új is jól megfér egymás mellett, ezért könnyen variálhatjuk, de egyensúlyra kell törekedni.
(forrás: www.lakaskultura.hu)

SZÍNPALETTA:

halvány szürke, szürke, beige, púder, fehér

MOTTÓNK:

„Promise me you’ll always remember: You’re braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think.!”

“Ígérd meg, hogy mindig emlékezni fogsz: Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted, és okosabb, mint véled.” (A.A. Milne)

ÖTLETGYŰJTEMÉNY:

A stílusgyakorlathoz ebben a hónapban is összeállítottunk egy inspirációs gyűjteményt a Pinteresten.

HAVI ÉLŐ BEJELENTKEZÉS:

Szeretnénk Titeket még inkább alkotásra inspirálni, így Virág ebben a hónapban is élő bejelentkezés keretein belül készíti el a havi inspirációját, előttetek, Veletek.

HATÁRIDŐ:

2019. november 30. éjfél

NYEREMÉNY:

Christmas Treats – 6″-es kollekció (24 db 2 oldalas papír + 2 db kivágóív)

A nyertest továbbra is SORSOLÁSSAL választjuk ki.

KIEMELT ALKOTÓ:

A zsűri sem lesz tétlen, idén is a Sugallatok csapata választja ki azt a kiemelt alkotót, aki a következő hónapban szívesen látunk a blogon, mint vendégalkotót, és aki egy egyszeri 10%-os kedvezménykupont is bezsebelhet.

A HÓNAP LEGJE:

Mivel ti vagytok a legszuperebb közösség, amit csak kívánhatunk, és mindig megizzasztozok minket a hónap végi pontozásnál, ez a kategóriánk is megmarad idén is 😉 A hónap legjét mindig mi nevezzük meg az adott hónap nyerteseinek kihirdetésekor. Nem állandó cím, folyton változik, attól függően, mi volt a legerősebb reakciónk, amit éreztünk a nevezett alkotásokkal kapcsolatban. A kiválasztott szintén egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

Év végi nagy nyeremény:

Idén, mint tavaly is, akik mind a 12 hónap kihívásán velünk tart, azok között kisorsolunk egy nagy értékű ajándékcsomagot a webshop termékei közül!

Gyerekjáték

Természet

Elmúlt a nyár és itt van a varázslatos ősz, amikor a természet ismét elvarázsol bennünket a csodás színeivel, átváltozásaival.
Biztosan Ti is megfigyelitek a tücsköt-bogarat, pillangókat és mindent, ami mozog, ami színes, ami furcsa és érdekes. Az én kedvenceim a szépséges színes, pompás és ezerarcú levelek és termések. És mi a Ti kedvencetek?
Biztos vannak köztetek olyan kedves és nyíltszívű gyermekek is, akik gondozásukba, szeretetükbe fogadtak és nevelgettek egy –egy kis növényt vagy állatkát is.

Ebben a hónapban arra bíztatunk benneteket, hogy örökítsétek meg a nyári vagy őszi kirándulások emlékét, szép emlékeiteket, szívetekbe zárt csodavilágot.

Aki a részleteket még nem ismeri, az is jöjjön bátran, hiszen az egész GyerekJáték!

„Minden gyermek egy művész!” Itt a nagy lehetőség, hogy havonta itt a Sugallatok Mixed Media Scrapkörben ezt meg is mutassátok nekünk. Ez itt egy nagyszerű lehetőség arra, hogy anya, nagyi vagy egy kedves hozzátartozótok scrapes kincseit használjátok és elkápráztassátok a felnőtteket, hogyan is lehet lazán, jókedvűen szépet alkotni. Örömmel látjuk kedves kis munkáitokat, amiért cserébe a kreatív csapattagok havonta szebbnél-szebb kis alkotócsomagokat ajánlanak fel számotokra.

Természetesen, ha szeretnétek, akkor segítségül hívhattok felnőtt támogatást, ugyanakkor önállóan is elkészíthetitek az alkotásotokat, ami bármilyen mixed media technikával készülhet. Lehet vászon, oldal, képeslap, ATC, címke, art journal, kollázs, tárgy, altered art és egyéb off the page projekt, stb., is, ami megfelel a havi kiírás feltételeinek. Amint elkészült a mű, azt fel kell tölteni a csoport adott FB mappájába a kihívás szabályzatában foglaltak szerint (ebben a felnőttek segítségetekre lesznek).
A kihívásra készített és feltöltött kép alá kérjük megjegyzésben leírni a gyermek nevét, életkorát, önálló, vagy közös alkotás volt és a gyermek által írt (diktált) rövid kis leírást arról, hogy mit ábrázol az alkotása, és hogy miért szerette ezt készíteni.
A részvét és az örömalkotás a legfontosabb, vegyetek részt minél többen, tanuljunk egymástól, alkossunk együtt, közösen, a magunk örömére, hiszen ez GyerekJáték!

A stílusról magáról a havi kihívásnál lehet olvasni.

Ebben a hónapban a kihívás témája a TERMÉSZET

SZÍNPALETTA:

halvány szürke, szürke, beige, púder, fehér

MOTTÓ:

„A rózsádat az az idő teszi olyan fontossá neked, amit ráfordítasz!” – A kis herceg

HATÁRIDŐ:

2019. november 30. éjfél

NYEREMÉNY:

meglepi ajándékcsomag, aminek fényképe itt az albumban lesz látható.
A nyertest SORSOLÁSSAL választjuk ki.

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkHello Batman
Következő cikkTermészetes szépség

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink