18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

Steampunk mécses-és fényképtartó

Az elmúlt hetekben őrült lakásdekorálásba kezdte (már megint),  ennek jegyében készült ez a mécses tartó, amit ma hoztam nektek. A steampunk elemek közül megjelenik rajta a lánc, a fogaskerék, a sok fém; a kihívás színei közül a rozsdás, barnás vöröset akartam megjeleníteni, ami a végén inkább vörös rezes árnyalat lett, és persze megjelent az óra, mint téma, gondolat.

A mécses tartónak sima natúr kraft színe volt, mielőtt nekiestem volna a fekete gesso-val. Az közepére feltétlen kívánkozott valami, nem akartam otthagyni üresen azt a nagy teret… így fényképtartót csináltam belőle. A fotó „keretét” egy chipboard steampunk szív adja, ezen kívül rápakoltam rengeteg fém díszt, fogaskereket és egy villanykörte csipit, ami nekem személyes kedvencem 🙂  majd mindent lekentem gessoval.

Ezután következett a színezés: részben sima 13arts-os selyemporral, részben színtelen wax-ba kevert selyemporral kentem át.

A végén rákerült egy szócímke a Dreamscapes kollekcióból (7 Dots Studio)és az új 13arts fóliából kivágott szó és a 2 repülő szörnyeteg 🙂

 

Remélem, nektek is tetszik annyira mint nekem! 🙂

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink