14.2 C
New York
kedd, május 17, 2022

Spring time is here

Van egy igen kedves levelezési szokásunk scrapbookos körökben, a scrapposta. Random sorsolással kapunk párt és neki készítjük el az aktuális témának megfelelő képeslapot.

Ugyanezen elven működik a Pocket Letter levelezés. Annyi a különbség, hogy egy előre legyártott tasakba készítünk kis kártyákat, szintén a megadott témában és mellé még kis apróságokat rejtünk.

Annak ellenére, hogy az időjárás nem éppen tavaszias, mi lelkesen gyártjuk a tavasz témájú alkotásokat. Andinak a pocketem is ebben a témában  – és mivel már szinte az udvarban ugrál a nyuszi – kicsit a húsvét témakörben is készült.

A shabby chic hatás itt is érezhető, még nem csengett le nálam 🙂

Fantasztikus Studio75 6*6-os papírkollekciót használtam. Imádom a mintáját, így arra törekedtem, hogy azt is felhasználjam dekorelemként.

Sok-sok kivágatot használtam, amiket Sizzix-el és lyukasztóval készítettem.

A scrapiniec chipboardokat szívárványporral festettem be. Csipkével, matricákkal és mini virágokkal, dekorgumi felirattal és bélyegzéssel díszítgettem.


Igyekszünk ilyenkor hangulatában, színében illő, de nem nagyon domború meglepetéseket tenni a tasakokba, hiszen ha túlpakoljuk nem mutat csinosan és nem is az a lényeg 🙂


Egy képeslaphoz is kedvem támadt 🙂 Domborítottam, kivágattal, bélyegzéssel, matricával és egy maradék papírral dekoráltam.

Sokan szeretik egy szélesebb szalaggal összekötni a “csomagot”, vagy egy feldíszített papírcsíkkal összefogni. Nekem régóta bevált, hogy kis tasakokat, táskákat vagy tokokat hajtogatok. Most egy bebújtatós verziót talátam ki, mert a szélén akartam, hogy kilógjanak a rózsák, mintha egy virgácsokor lenne.

Szintén Studio75 papírt használtam. Kivágatokat, chipboardot, szívárványport, gyöngyöket, modell pasztát és stencilt, bélyegzést és akril festéket vettem újra elő az alkotáshoz.

Felhasznàlt termékek:

modell paszta

AALL and Create stencil

Studio75 Alice’s Dreams 6-os kollekció

Studio75 Peony Avenue

Aura Rosa matrica 

magic ragasztó

dara

– Sizzix kivàgatok

– papír viràgok

– gyöngyök, csipkék, szalagok

– bélyegző, domborító mappa

szívàrvànypor

Scrapiniec chipboard

– pillangó chipboardok

 

Nem csak scrappes körökben lehet vele igazán kedves meglepetést készíteni 🙂

Próbáljátok ki 🙂

Előző cikkVendégalkotónk: Puskás Emese
Következő cikkMosolyogj

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink