14.3 C
New York
kedd, május 17, 2022

Soha ne feledd!

Sziasztok!

Egy igazán egyszerű, kevésbe technikás art journal oldalpárt készítettem. Néha ilyet is kell. 🙂
Ezt az idézetet korábban elmentettem már és most a legújabb sakk figurás AALL and Create bélyegző is megérkezett hozzá. A gel mediummal való transzferálást is nagyon régóta ki szerettem volna próbálni, ezt korábban Bea mutatta meg az egyik videójában.
Tehát ez az oldal egy régóta halogatott alkotás, ami végre elkészült. 🙂

Kezdésképpen lekentem mindkét oldalt fehér gessoval. Amíg száradt megszerkesztettem a fotót és az idézetet. Tükröztem majd kinyomtattam lézernyomtatóval sima géppapírra és körbevágtam. Gel mediummal bekentem azt a részt az oldalon, ahová a képet és a szöveget szeretném tenni. Ezután mintával lefelé rátettem őket, jól rásimítottam és hőlegfúvóval megszárítottam. Utána jó sok vizet spricceltem rá és az ujjam segítségével ledörzsöltem róla a papírt. Óvatosan kell, mert néhány helyen én is túl dörzsöltem és lejött a szöveg, de ez a mixed mediaba belefér. 😉
Ismét szárítás következett. Első gel mediummal való transzferálásom szerintem szuper lett. Viszont nagyon mattnak tűnt a kép és a szöveg is, ezért folyékony akril mediummal átkentem.
Így már majdnem tökéletes lett. 🙂
Következett a bélyegzés az AALL and Create no.122 szettjével. Bélyegeztem az oldalakra is és egy külön papírra is. Jó tanács ne akarjatok tökéletes mintát pecsételni a duci art journalba. A bal oldalra nem sikerült, nagyon csúnya lett, ezért eltakartam gézzel, pedig nem is terveztem, hogy teszek rá, de hát a kényszer nagy úr. 🙂 A jobb oldalon már sokkal szebb lett. Amit a külön papírra bélyegeztem fekete ecsetfilccel kiszíneztem, kivágtam és úgy ragasztottam fel Magic ragasztóval.  A fotó köré díszítést a 13arts Until Dawn kollekció 12”-es és 6”-os papírjaiból vágtam ki. Aztán valahogy túl sterilnek tűnt még az oldal, ezért fekete Distress Inkkel és az AALL and Create no.38,   Greetings stencilekkel felvittem pár mintát az oldalra. Minimális szemcsés díszítőket ragasztottam fel: fekete mikrogyöngyöt, fekete-, sötét ezüst-, sötét kék csillámport. Végül pedig az oldalak széleit a korábban is használt fekete Distress Inkkel átkentem.

Íme az elkészült oldalpár:

U.i.: Ne feledkezzetek meg a Fantasy stílusgyakorlatunkról! Ebben a hónapban is várjuk a csodálatos alkotásokat. 🙂

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink