14.2 C
New York
kedd, május 17, 2022

SOA

Nem akartam többet most ennél. ATC kártyák. Letisztultak. Dögösek. Imádom.

Nehezen hozta volna a hangulatot, ha saját motoros képpel dolgozom, ahogyan azt a szabályzatunkban is hangsúlyozzuk, hogy mennyire fontosnak tartjuk. Azonban, a dolog jelen esetben arról szólt, hogy régóta keresünk egy jó sorozatot, amit együtt nézhetünk kettesben. Igen, valóban nem a legromantikusabb stílus, de nekünk mind a kettőnknek tetszik a műfaj.

A Sons of Anarchy mellett a Trónok harca volt még hasonló közösen nézhetős szériákkal megáldott remekmű. De kérem szépen, ha motoros dzsekit látok vagy hallom messziről a Dunakanyarban dübörgő tisztelet parancsoló nehézláncos, szakállas, keményfiúk gépeinek a durranását, azonnal Jax Teller jut eszembe. Az egész világ olyan távoli tőlem, mint … mint oly sok minden még 🙂 de akkor is, a bőrünk alá ette magát. Nem azért, mert akkora filozófiai mélységekbe merült volna, vagy éppenséggel annyira szépen sem hangzottak a magyar nyelvünk kincseit messzire mellőző és inkább fülünket csapdosó rusnya, trágár szövegek … és mégis. Megfogott.

Nem teszem filmajánlóra, mert szerintem nagyon kicsi a réteg körünkben, akit érdekelhetne. Inkább azért mutatom meg, mert ez is egy emlékőrzés.

Szándékomban áll a közeljövőben tudatosan olyan ATC kártyákat készíteni, ami a kedvenc filmjeinkről, a fiúk kedvenc játékairól és egyéb kedvenceinkről fognak szólni. Mert egyébként, hamar változhat az, ami most egy pillanatra sem tűnik el a hétköznapjainkból 🙂

Technikailag is , bár a cseppet sem egyszerű ATC kártyákat igyekeztem volna liftelni, nem bonyolítottam túl a dolgot. A kártyák alapja fekete karton vagy az A.B. Studio chipi hátlapja és/ vagy 13arts fólia. A chipboardokat is fekete gessoval kentem le, mint sok helyen a kártyákat.

Majd arany wax-szal hoztam a fémes hatást. Visszaköszönő elemek a filmből az oldal lánc, a szerelőműhelyük miatt a csavarok és fogaskerekek, csavarkulcs és az olajfolt. A liftelésben az elrendezés az, amit kiemeltem. A hosszanti kompozíció és a Free Form ATC-re jellemző, a kártya eredeti méretét és szabványvonalán átemelt díszítőelemek.


Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink