14.2 C
New York
kedd, május 17, 2022

Séta a természetben

Alkottam, … a havi stílusgyakorlat számomra adott egy színpalettát, amit nem igazán szoktam használni. Próbáltam a skót jegyeket megfogni, … de a végére azt hiszem elengedtem, .. úgy skótosan kispóroltam belőle. 🙂

Nagy dilemma volt, hogy milyen fotót válasszak. Minden évben igyekszünk egy nagy kirándulást tenni, pontosabban egy nagyot sétálni a Vácrátóti Botanikus kertben. Az ottani természeti kincsek minden évszakban meseszépek. Egy itt készült fotóra esett a választásom. Ennek oldalba foglalásához elővettem egy régi készlet maradék részeit (minden része kincs szerintem: 7Dots Studio Garden Party) és erre, illetve ennek matricáival, kivágataival, szócímkéivel alkottam. Sok pillangó, virág, termés, sizál, és a moodboard alapján fonal is került az oldalra. Pillangókat az AB Studio Butterfly Effect kivágóívéből választottam, itt-ott néhol vízfestékkel színeztem meg. Vízfestéknek a 13art vízfesték palettáját és a Prima Marketing Vintage Pastel készletét használtam.

Az alapra használtam több AALLandCreate (262, 119, 50) és ABStudio pecsétet is (236).Téglafalas hátteret a 38-as stencillel készítettem. Ezt szivárványporokkal és az említett vízfestékekkel színeztem meg még a rétegek felhelyezése előtt.

A természetbe hívogató, kinyíló ajtót számomra az AB studio ID225-ös pecsétje adta. Nagyon kis finom, elegáns és természetes ez a nyomat, … szeretem, hasonlóan mint az AALL&Create 222-es őzikés pecsétjét. A finom mintákat még Scrapiniec chipboardokkal, primás és egyéb papírvirágokkal, sizzix kivágatokkal gazdagítottam. Használtam még a Prima Marketing üveggyöngyét, golyócskáját és a 13arts Ayeeda Mikrogyöngyét és színes daráit és Tim Holtz Rub-Ons kaparós matricáját is.

Egy kedves, meleg, természet ihlette oldal készült, amire szeretek ránézni.  Tudom nem lett a kihívásnak megfelelő, ugyanakkor nem adtam fel, és bátran megmutatom, bevállalom. Van ilyen is.

Ahogy anno Virág is megírta a csoportban „Próbálkozni kell, alkotni kell és hibázni kell! És a legfontosabb az, hogy nem szabad félni. …. hogy csak addig tudunk fejlődni, amíg nem elégszünk meg azzal, amit jelenleg tudunk és folyamatosan próbálkozunk, még akkor is, ha néha érnek kudarcélmények.”

Alkossatok Ti  is bátran és mutassátok meg!  Legyetek minden alkotással többek és jobbak!

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév
Felirat írása…


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink