28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Se nem olasz, se nem luxus – avagy az egyszerűség gyönyörködtet :)

Mostanában engem ezek az új papírkészletek szippantanak be, így ha van időm, albumokat gyártok. Sajnos jóval kevesebb szabadidőm van, mint tavaly volt, így amikor van fél órám, órám, előkapom, elkészítek egy oldalt, majd megint félrerakom. Így készült el ez a minim is.

Az Italian Luxury papírkészletből készítettem, és kimondottan az volt a célom, hogy olyan albumot készítsek, ami se nem olasz, se nem luxus 🙂 Egyszerűen csak „csajos”, tavaszi, virágos legyen. Többé-kevésbé sikerült is megvalósítani a tervet. A papíroknak, kártyáknak azt az oldalát használtam fel, amin nem volt csajszi, se felirat, se shopping 🙂 Mondom, többé-kevésbé.

Egyelőre nincs díszítve, ezt akkor szoktam megtenni, ha a fotók is a helyükre kerültek. Már ha a helyükre kerülnek… (nem, még a Malagásba sem kerültek fotók…:D ) Ha ez megtörtént, akkor látom, kell-e még jobban díszíteni az albumot.

Időközben megszámoltam, körülbelül 30-35, különböző méretű fotó fér az albumba. Felhasználtam a papírkollekciót és a creative pad-et, fekete alapkartont, átlátszó fóliát, néhány apró mágnest, egy matricát, amit valószínűleg majd több is követ, amint bekerültek a fotók. A papírok közt akad számos olyan, amiből ki lehet vágni motívumokat, amit különösen szeretek, engem kifejezetten kikapcsol a vagdosás… 🙂

Mutatom is a képeket az albumról, és szokásomtól eltérően egy rövid átlapozós videót is készítettem róla, ezt a Facebook csoportban tudjátok megnézni 🙂

Köszönöm, hogy itt jártatok 🙂

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk! Facebook csoportunk: kattints ide!


Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink