18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Rózsaszín paradicsom

Ez a hónap a nyáré, a trópusi paradicsomé, ami bárhol felfedezhető, csak érezzük jól magunkat a bőrünkben és lássuk meg minden napnak a szépségét. A havi kihívás is ezt mondja: “Paradicsomot találok akárhol is járok”.

Woodouts kör alapra dolgoztam, amit Impasto zöld festékkel alapoztam, erre dolgoztam rá a Prima Marketing Surfboard készletének egyik lapját, amit előtte elvágtam, majd összeillesztettem és körbevarrtam. Átlátszó gessoval alapozás, mert azt a tuti, … hiszen mindig megjön a kedvem egy kis festéshez is. Lindys varázsporával és zöld misttel színeztem meg az alapot és Karine szitanyomdához hasonló stenciljével készítettem vékony trópusi rajzolatot a lapra.

A dekorációhoz készítettem ragasztópisztollyal gyurmafigurákat, amiket többféle zölddel és wax-szal színeztem meg. A szuper francia késekkel vágtam ki alapkartonból és a Surfboard lap leeső részeiből trópusi leveleket és nyári díszeket, a lap megmaradó részeiből a levélmintákat is felhasználtam. A pecsétkészlet elemeivel pecsételve, majd azokat kivágva is több dekorelemet kaptam, amit a Prima marketinges kivágatokkal és virágokkal vegyítve rendeztem el a fotó köré. A fénykép alá a kollekció kicsi kártyáiból rétegeztem.

Nagyon szerettem készíteni. Bevallom tettem volna még az oldalra pár flamingót is, hogy teljes legyen a rózsaszín paradicsom, csak sajnos nem leltem itthon, így került rá nyaralós flip-flop papucs és napszemcsi is. Ilyen lett. Remélem nektek is tetszik.

További szép alkotós nyarat kívánok mindenkinek, ha már utazni, nyaralni nem annyira egyszerű manapság…

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikk“Day by day” cards
Következő cikkTrópusi Dina

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink