27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Rózsaszín csillogás – Szilágyi Marianna

Imádtam készíteni és imádom! Rózsaszín és arany és virágok (na jó az lehet nem annyira barokkos, de azért elfogadjátok, ugye? a moodboard színpalettájának és az idézetének messzemenőkig megfelel – szerintem ☺ ) 

Nehezen tudtam csak hozzákezdeni, mert a fejemben sehogyan sem állt össze milyen fotóval lehet/tudok barokkos oldalt készíteni. Aztán egyszer csak megtaláltam, vagyis ő talált Rám. Petrám egy gyönyörű papírvirágfal előtt modellkedett ☺ a karácsonyi fotózásunk során. A kép így adott lett és sürgetett a határidő, ezért pillanatok alatt raktam össze miből is tudok alkotni.

Alapnak a Mintay Marry Me kollekció egyik lapját választottam. Nem is gondoltam volna, hogy itt találom meg, amit keresek. Szóval a szürkés mintás háttér átlátszó gessoval lealapozva nagyon jó alapot teremtett a barokkos díszeknek. Modellpasztával stencileztem (imádom ezeket a 13artos stencileket, mert nagyon szép mintázatot lehet velük készíteni), majd erre aranyszínű domborító port szórtam és hőlégfúvóval csodásra varázsoltam. A mintát nem teljesen szórtam meg a porral, mert szerettem volna, ha néhol fehér 7chipboardokat is arany színűre festettem az Ayeeda Gyöngyház Óarany Mistjével. A kép köré kívánkozott nekem még pár virág, amit a Marry me egyik lapjából vágtam ki, illetve a selyempapírból magam készítettem. Amikor összeállt az egész akkor a varázslatos Magic ragasztóval rögzítettem mindent, majd jöttek a gyöngyöcskék, pelyhek, a pacázások a mistekkel és a matricák, valamint egy kis háttér pecsételés. Ja és a kép négy sarka is kapott egy kis aranyat – egy négybe vágott arany tortacsipkét. 

A matricákat a 13art-os Onthe wall lapról válogattam össze. Nagyon tetszik ennek a struktúrája, valódi feketesége és az különösen, hogy a betű átlátszó és nem fehérrel nyomott. Nagyon jó minőségű és játszva vissza is tudtam szedni (mert igen volt rá szükség, hogy máshova kerüljön, mint ahova elsőnek letettem). 

Amennyire húztam- vontam ezt a kihívásos feladatot, olyan gyorsan állt össze az egész. Élmény volt játszani ezekkel a színekkel. 

Bízok benne, hogy legalább egy kicsit nektek is tetszik, és akinek még lapul valami a tarsolyában az megmutatja nekünk! Ez egy jó játék, magunknak, magunkért, a kikapcsolódásért és cserébe még egy szépséges ajándékkal is gazdagodunk, amire jó később is visszatekinteni! 

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink