18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Rózsás hangulat

Eső, hűvös idő, … egy hete suli-ovi, … kezdődik, mi az, hogy kezdődik?!? Itt van az ősz, … de szerencsére a 13arts In Bloom kollekciója felébresztett, .. aztán csipkerózsika álomba ringatott …

Woodouts új, hosszúkás szív formájára dolgoztam. Elsőként a széleit és a hátlapját kentem le a VintagePaint antique rose rózsaszínű festékével.  Az alapot körberajzolva a csodás rózsás papírokból kivágtam a szívformákat, melyek széleit öregbítettem, kicsit megtintáztam és a kisebbiket többször körbe is varrtam. A kivágott lapokra 13arts Grungy butterflies stencil és modellpaszta segítségével stencileztem és pecsételtem is, majd felragasztottam őket az MDF alapra. Ezt követően felépítettem a díszítést, aminek fókuszában a 3 gyurmából készült rózsa áll. A rózsákat Prima Marketinges szilikon öntőformában készítettem, majd fehér gessoval, aztán csillogó Sparks Fantasy akrillfestékkel  kentem át, és néhol méhviasz alapú waxszal megsimogattam. Száradás előtt egymásra fektetettem őket, hogy felvegyék a kívánt formát és ne merev, feszes, lapos rózsákat kelljen egymásra pakolnom. Leveleket is készítettem hozzájuk gyurmából, illetve a papírkészlet lapjaiból vágókések segítségével. A díszítés Scrapiniec rózsás (Roses) chipboardjaira épült, amiket fehér embossing porral tettem fényessé és fehérré. Használtam még óarany színű tüll darabokat, sizalt, tortacsipkét, üveggyöngyöket és sok szemcsés díszítőt, és üvegtörmeléket is. A kompozícióba építettem még be apró rózsás kivágatokat is, amik nagy örömömre már előre kivágott formában is rendelkezésre állnak.

A dekorra a Be Happy feliratot (13artsos matricaív egyik elemét) választottam, hogy a megajándékozott (vagy én 🙂 ) ezt látva mindennap kicsit mosolyogjon, boldog legyen. Amikor elkészültem fehér Splash! tintával , és a használt Sparks festékekkel pötyiztem egy keveset, illetve pecsételtem még szürke Archival tintával. A szív alap szerencsére előre ki volt lyukasztva, így már csak egy csipkeszalagra volt szükségem ahhoz, hogy az elkészített dekorelemet fel is lehessen akasztani a megfelelő helyére.

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkA csillagvizsgáló
Következő cikkSzárnyalj!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink