27.7 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Róma – a megérdemelt pihenés

Mióta a gyerekeink megszülettek, nem utaztunk el kettesben Zsoltival sehova. Szóval már jócskán itt volt az ideje, hogy egy kicsit pihenjünk, magunkra koncentráljunk . Egy római úttal jutalmaztuk meg magunkat. Jó választás volt, Róma lenyűgöző. Monumentális, történelmi, csodaszép (és akkor még nem volt koronavírus se…).

Egyértelmű volt, hogy scrapbook alkotásba lesz foglalva ez a kis kiruccanásunk. Eredetileg egy albumot akartam készíteni, de be kell látnom így hosszú évek után, hogy az albumozás nem nekem való. Hiába nyűgöznek le a gyönyörű mixed media albumok (Elena Morgun örök kedvencem), de egyszerűen nincs hozzá türelmem.
És mire jó a SugiBox? Arra hogy nekem is ötleteket adjon. Kádár Judit rendelt tőlem egy ilyen meglepi csomagot, és mivel ő is nemrég járt Rómában, próbáltam hangulatában ahhoz passzoló termékeket összeválogatni. Akkor akadt meg a szemem a paravánon. És persze hogy azonnal nekem is támadt a vele való alkotáshoz.

A borító díszítésével kezdtem. Stencileztem, bélyegeztem, kaparósmatricáztam és díszítettem. Mindenből próbáltam olyasmi mintát választani, ami vissza adja Róma hangulatát.
A belső oldalak díszítését nem vittem túlzásba, a harmonika szerű elrendezés miatt így is mozgalmasnak ítéltem meg a belső részt.

Ezeket a termékeket használtam:

Előző cikkVendégalkotónk: Kurucz Kati
Következő cikkRémálom?!?

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink