22.2 C
New York
szombat, május 28, 2022

Rólunk szól – Az első 10 év

Falom a csepp kis szabadidőmben a This is us című sorozatot. Szeretem a sok külön szálat, szeretem, ahogyan összeérnek és szeretem a karaktereket.

A házasság hete van, a 10 évfordulónk, születésnapja és Valentin nap. Kérem szépen ezt a hetet kimaxoltuk szerintem 🙂 A mi családunk is olyan sokféle és annyi minden történt már ebben az elmúlt 10 + 4 + sok-sok évben.

Nehéz összefoglalni, nehéz kiragadni belőle, hogy mi a legfontosabb, mi a legemlékezetesebb és mi a legmeghatározóbb. Nem is vagyok hajlandó ezt a feladatot most egyedül megugrani, úgyhogy az én kedves férjemmel fogjuk közösen megtölteni ezt az albumot.

Az előkészületekben a koncepció az volt, hogy van egy rész, ahová ketten felírjuk azokban az években történt dolgok listáját. Majd Ő is és én is leírjuk, hogy hogyan emlékszünk a kezdetekre.

Régebben sokat kalandoztunk, így erre is szánok helyet, hogy felírjuk, hova szeretnénk még eljutni, elutazni, kalandozni.

Egy titkos részen a mi kis rejtett helyeink lesznek feljegyezve 🙂

Nem csupa boldogság és vigyorgás az élet, így kemény oldalpár következik, ahova feljegyezzük majd a másik leg tulajdonságait!

Tanácsokkal látjuk el a kedvesünket és feljegyezzük majd, hogy a következő 10 és 20 évre mire vágyunk 🙂

Borzasztó nehéz volt megállni, hogy a gyerekeket ne tegyem bele, de kell az, hogy legyen mi időnk, mi mesénk és titkunk, ha csak egy picike is …

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg
Előző cikkLove Letters pop-up képeslap
Következő cikkIzé

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink