18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

Rókás szülinap

Sziasztok!
Megjöttem a búcsúposztommal Sugallatok vendégalkotóként. <3
Az utolsó lap Gabi barátnőm születésnapjára készült, ugyanazzal a rókás pecsétszettel, mint a névnapos. Ugye, milyen szuperül mutatnak együtt?:)
A kis ücsörgő, tétova róka legalább olyan cuki, mint a léggömbön lógázó változat. <3 A háttérhez Peacock Feathers Distress Oxide-ot pacsmagoltam egy darab fóliára (a pecsét csomagolása is szuper ehhez!), megspricceltem vízzel és ráfordítottam a kivágott előlapra, majd kicsit tunkoltam, elhúztam, pöttyögtettem. Azért jobb így csinálni, és nem a papírt fordítani a tintába, mert sokkal jobban kontrollálható a végeredmény, hiszen látjuk, ahogy alakul a mű.;) Ezt az alapot félretettem száradni. Közben színeztem egy rókát, ajándékcsomagot és lufit, élénk, gazdag színekkel, de készülhet pasztell változat is, az is csúcsszuper lesz! Mire végeztem, az alap megszáradt, így folytathattam a munkát. Pakolgattam kicsit a figurákat az alapon, majd leragasztottam a nekem legjobban tetsző elrendezésben. A róka alá itt is dekorgumit tettem, hogy kiemelkedjen a képeslap síkjából. Hiányzott még egy kis piros, így ide meg oda nyomkodtam néhány szívecskét, aztán a HOORAY felirattal is pecsételtem, ugyanazzal a tintával amit a háttérhez használtam. Ezzel majdnem készen is vagyunk, már csak a tűfilccel firkált felirat került rá, és mehetett a kész előlap az alapra, amihez most vidám sárga mintás papírt választottam, hogy ne legyen túl fehér a végeredmény.
Nagyon jó volt veletek, remélem, kicsit tudtalak inspirálni Benneteket, és ellenállhatatlan késztetést éreztek ezeknek a csodapecséteknek a beszerzésére.;)
Előző cikkLàncreakció
Következő cikkA mi kis fészkünk

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink