20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

Remény…

Bárcsak vége lenne már, bárcsak, … sok -sok gondolat fogalmazódik meg Mindenkiben. Bízok benne, hogy hamarosan újra találkozhatunk, együtt csacsoghatunk és közben alkothatunk, életünk a megszokott régi mederben folytatódik egy kis újnak a varázsával… feltöltődve, vidáman, … reménykedem benne.

Ebben a hónapban ismét a P13 virágos, The Four Seasons – Spring készletét használtam. Ezúttal egy kis reménysugarat készítettem tavaszi köntösben.

Volt még egy jól elrejtett Szamos szaloncukor, amire most itt a karantén idején rájártunk 🙂 és ebből megmaradt egy csodás keret, ami alkotás után kívánkozott, így ezt hasznosítottam.

Ez a készlet csupa habos-babos, rózsaszín és vattacukor színű, pasztelles csoda. Emiatt inkább visszafogottabb, finomabb dolgok alapjául tud szolgálni. Ezt egészítettem Sparks és Opal Magic festékekkel színezett gyurmafigurával, amit most ragasztópisztoly segítségével készítettem. Nagyon könnyű, gyors és praktikus így használni, próbáljátok ki Ti is bátran, amíg vártok a gyurmára. Festés előtt javasolt fehér gessoval átkenni, hogy könnyebb legyen a színezés. A kivágóív sok-sok virágját kombináltam még egy kis szizállal és göndör mohával, használtam még szórókat és pár üvegszemcsét is. Az üzenetet a készlet matricái közül választottam.Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink