18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Régi mesékre emlékszel-e még?!

Egész hétvégén furán éreztem magam. Mindannyian így érzünk a jelenlegi helyzetben és sokunknak óriási érvágás volt, hogy a táborainkat is le kellett mondani. Jövőre ez az egész már csak egy rossz emlék lesz és vidáman fogunk alkotni, ahogyan az első két évben is.

A 2019-es táborról már készítettem egy junkos, mini albumot.

És egy kis átlapozós videó róla itt 🙂

A koncepció lényege, hogy a tábori maradékokból készült az album. Azt terveztem, hogy a 2018-ast megcsinálom most a táborban és az új albumot, majd a friss élményekkel az esemény után…

Kicsit másképpen, de hogy felidézzem a szép emlékeket, elkészítettem az első táborról az albumot. Kevés fényképem volt hozzá itthon, úgyhogy azok még kerülnek majd bele valószínűleg.

Ismét a táborból megmaradt anyagokkal teli dobozkámat vettem elő. Tele volt kincsekkel: 13Arts, A. B. STudió, Mintay és Piatek papírokkal is. Szinte minden projektből maradt valami a két év során.

Plusz egy kis apróság, ami örökké mosolyt fog csalni az arcunkra, a kis zászlók a nevekkel, amikkel sikerült majdnem mindig eltalálni, hogy kinek melyik menüt szolgálják fel 🙂

Nektek is van esetleg hasonló albumotok az előző MMM táborokról?

Előző cikkHorror story
Következő cikkWelcome to Innsmouth!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink