20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Reality is a Prison

Sziasztok!

Régen készítettem 12”-es oldalt, szóval épp itt volt az ideje egynek! A havi Sugallatok matiné témája (Alíz Csodaországban) is közel áll hozzám szerencsére, ééééééééés a bennem élő hörcsögnek köszönhetően egy szuper papírkészletem is van itthon hozzá!

Nem beszéltünk össze Zsuzsival, mégis úgy alakult, hogy mindketten a Graphic 45 Halloween in Wonderland készletéből alkottunk.

Mindig nagyon lelkes vagyok, ha G45 papírokról van szó; képes vagyok bármelyik készletre lecsapni… hogy aztán gyönyörködjek bennük itthon. No, hát az az igazság, hogy amennyire tetszenek ezek a papírok, olyannyira nehezen boldogulok velük. Félek belevágni, illetve valahogy nem tudok sokszor mit kezdeni velük. Most viszont a sarkamra álltam, és – bár az ájulás kerülgetett néha – az egyik 8”-es készletet alaposan megnyirbáltam. Ez lett belőle:

A fehér alapkarton clear gessoval átkentem azokon a helyeken, ahová festést terveztem. A washikat és a papírkészlet egyik bordűrjét felragasztottam a felső harmadra, majd Lindys mistekkel és magicals pigmentporral festegettem. A washikat is átszíneztem, ezt úgy lehet megoldani, hogy előtte a washikat átkenitek clear gessoval.

Kikerestem a témához és a stílushoz passzoló néhány bélyegzőt; az üvegcsék, sakkfigurák és a nagyobb gombák AALL&CREATE, a háttérbélyegzők pedig Primásak. A moodboardon található kék és narancssárga színű tintapárnákat is választottam a fekete mellé.

Néhány mintát bélyegeztem külön akvarellpapírra is, amire előzőleg mistet fújtam. Az üvegcséket és a sakkfigurákat úgy bélyegeztem a mistes papírra, hogy maradjon fehér részük is, így kicsit játékosabb hatást értem el velük.

Kivételesen nem stencileztem, nem használtam csipiket (illetve csak egyet, az idézetet) és domborítóporokat sem, mert szerettem volna minél több figurát felhasználni a papírokból. A készlet figurái közé becsúsztattam a bélyegzett mintákat, kicsit körbepecsételtem, körbefestettem őket, és kész is lett az oldal.

A fotó alsó részére nagyon odakívánkozott még néhány szómatrica a 7dots-tól. A szöveges csipit pedig ugyanazzal a misttel festettem meg, mint amelyiket a háttér festéséhez használtam.

Mit szóltok, elég Alízos lett?

Remélem, tudtam néhány ötletet adni Nektek, és ti is indultok a kihívásunkon!

Jó alkotást!

Andi

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink