22.2 C
New York
szombat, május 28, 2022

Pretty in Pink

Alig vártam, hogy Zsani posztolja e havi kihívását, mert egyrészt imádok játszani, másrészt nagyon tetszett nekem ez az új fajta kihívás 🙂  A lényegét nem írom le, ezt Zsani már megtette, így csak mutatom, mire inspirált engem a kis négyzetrács!

Mivel  rózsaszínnel ritkán van alkalmam alkotni, a fém kütyüket meg nagyon szeretem, egyértelmű volt, melyik kombót választom.

Alapnak egy 15×15-ös vásznat választottam (mert azt is imádom 🙂 ), stencileztem, festettem ( Pastel Dirty Pink), majd erre kerültek rétegzéssel a tagek.  Ezeket egyébként sk gyártottam az egyik nagy új kedvenc papíromból a Vintage Moments kollekcióból.

Pecsételtem is, feketével illetve fehér gesso-val ( extra textúrát ad a pecsételésnek a sűrűsége miatt), a fém díszeket oldalt meghajlítva tettem rá a vászonra, de ezeket is befestettem, először fekete gesso-val, majd arany viaszpasztával.

Néhány virág, csipi és szócimke ( szintén a Vintage Moments kollekció kivágóívéből) került még rá, valamint az elmaradhatatlan pöttyözés. A chipboard feliratot félig a mist-tel, félig az Ayeeda Pearl Pigment-jével kentem le; ez utóbbit vízzel tettem “kenhetővé”.

Mutatom a végeredményt:

Nekem nagyon tetszik a végeredmény, remélem, Nektek is! 🙂

Felhasznált anyagok:

Festék: Dirty Pink

Tinta/pöttyözés : Ayeeda Fehér Splash! tinta és Gold Glitter Ayeeda Paint

Chipboard: today

Kivágóív és papír :Vintage Moments készlet

Gesso-k: fekete és fehér

Egyéb: Ayeeda mica/selyempor

Szép napos, alkotós hétvégét kívánok mindenkinek! 🙂

Előző cikkForever and more
Következő cikkLost in you

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink