18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

Pillangók – Vendégalkotónk: Tihany Tamara

Tihany Tamara vagyok kb 5 éve a scrapbook szerelmese. A hazai scrap rajongók már találkozhattak velem itt-ott, azt hiszem. 😉 Főleg minialbumokban, PL-ben és nagy scrapbook oldalakban utazom. Szeretem a letisztultabb, minimál oldalakat, és a burjánzóbb mixed media oldalakat egyaránt, bár a nagyon túldíszítettség és a különböző technikák nagyvonalú keverése egyre kevésbé jellemző rám. Igazából alkotni szeretek, mindig azt és úgy, ahogy éppen jön. Néhány hétig itt a Sugallatok blogon is láthatjátok majd, hogy mik kerülnek ki mostanság a kezeim alól, remélem velem tartotok majd és lógók majd nagyon ki, illetve nem okozok csalódást a „minimál- mixed media” alkotásaimmal, itt a nagy-festegetések és rétegzések mesterei között. 🙂

 

Rajongva szeretem a pillangókat, a His&Hers készletet konkrétan emiatt az egy papír miatt választottam ki a webshopból. Na jó, a tollas is tetszett, de a pillangós, az szerelem volt első látásra! Azonnal tudtam, hogy kivágom majd őket!

Mostanában egyre többször van, hogy egy oldalt már fejben elkészítek (pl. zuhanyzás vagy főzés közben, esetleg elalvás előtt), és így mikor az asztalomhoz kerülök, cirka fél óra munkával el is készülök vele. Ez az oldal is pontosan így állt össze: először fejben, aztán a gyakorlatban már pikk-pakk megvolt.

Az alapot vízfestékkel festettem akvarell papírra, a fotóm alá pausz papírt, könyvlapokat, chipboardot és papírt rétegeztem, aztán elrendeztem a pillangókat, az egészet felragasztottam egy scrapbook papírra a készletből, picit varrtam, szaggattam is. Aztán még feliratokkal bélyegeztem ide-oda, majd stencillel és Distress inkkel kis virágokat is készítettem elszórva, amiket körberajzolgattam alkoholos filccel, hanyagul.  Végül fekete misttel pacáztam is. Gondolkodtam még valami címen, de egész egyszerűen úgy éreztem, hogy ez így készen van, nem hiányzik már rá semmi, úgyhogy ez most cím nélkül maradt kivételesen.

Felhasználtam:

His&Hers papírkészlet

Doily Lace kicsi rozetta chipboard

fekete mist pacázáshoz 

stencil a pici virágokhoz

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink