20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

P.S. I love you

Soha nem voltam igazi rózsaszín, habos-babos csaj, amióta fiam van, ez pláne így van! 🙂 Az ehavi kihívás így jelentős fejtörést okozott. Nekifutottam többször, soha nem az lett, amit szerettem volna. Sőt.

Aztán egyik délelőtt jött a Heuréka-pillanat: miért is kéne nekem valami olyasmit csinálnom, ami egyáltalán nem én vagyok? Így megfordítottam az egész hóbelevancot, és szinte percek alatt (na jó, órák alatt) összeállt a végeredmény!

Igazi fiús oldal jött ki belőle – ki mondta, hogy mesevilágban csak lányok élhetnek? 😉 Ennek ellenére igyekeztem a palettánál maradni 😀 Színekből használtam a sötétkéket és az aranyat; az olvasás, könyvek gondolat szerintem egyértelmű… 🙂

Én imádok olvasni, mindig is imádtam. Tomi sajnos kevésbé. Pontosabban, azt imádja, ha olvasunk neki, de magától ritkán vesz a kezébe könyvet. Viszont ha betérünk egy könyvesboltba, rögtön keres egy őt érdeklő könyvet, letelepedik, akár a földre, és bújni kezdi. Nekem ezek a pillanatok nagyon örömteliek, így különösen kedves számomra ez a kép, és így az oldal is 🙂

Alapnak az Until Dawn készlet „In the garden” papírját választottam. Mivel azt szerettem volna, hogy a két szín találkozása ne pont félúton legyen, nemes egyszerűséggel levágtam a papírból egy csíkot. Átlátszó gesso-val lekentem az egészet, majd elkészítettem a stencilezést. Egyébként ez az egyik kedvenc stencilem; nagyon sokoldalúan használható.

Míg ez száradt, elkészítettem a fotó alapjául szolgáló alátétek összeillesztését. részben a levágott darabból, részben más papírok felhasználásával ( a szemfülesek kiszúrhatják, hogy használtam papírt az egyik Craft O’Clock papírkészletből is, illetve ugyanebből a készletből egy címkét is 😉 ), majd a darabokat hozzátűztem a fotóhoz és nyilván egymáshoz tűzőgéppel (most ez az egyik kedvenc eszközöm ).

Mielőtt ez egészet felragasztottam volna, elkezdtem 4 színnel fröcskölni a papírt, nagyjából követve a stencilezés formáját: használtam sötétkéket, aranyat, fehéret és feketét.

Száradás után ragasztottam, bélyegeztem. Néhány kivágat, (egy másik készlet kivágatai közül a csillagot átrajzoltam az elején leesett darabra, azokat vágtam körül.) flitter, némi géz, kevés szórópehely akril gél médiummal felragasztva, egy kis washi tape és kész is lett. A címeket szócímkékkel és egy fóliából kivágott szóval oldottam meg. Aztán szúrtam el a lepkével 🙁 Tanulság: Ha valamit késznek érzel, Ne. Nyúlj. Hozzá. 🙂

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink