14.2 C
New York
kedd, május 17, 2022

P.s. I Love You

Izgulok, mint az első randi előtt szokás, pedig ez nem is az első posztom lesz itt a Sugallatok blogján 😀

Sziasztok, Móni vagyok, és ez az első bejelentkezésem, mint Sugallatos DT tag, juhéééj!! 😀

Első alkotásra valami elementáris, szupercsúcs mixed média oldalt szerettem volna hozni, aztán úgy rágörcsöltem, hogy két scrapbook-papírt is hazavágtam! Nnna mondom, ez így nem járja, muszáj leszek elengedni és rápihenni néhány napot.

És milyen jól tettem! Nekem jól, mindenesetre…

Egy picike fotó van kitűzve a scrapkuckóm falára, vagy három éve. Egy pici fotó kicsiMóniról. Talán hároméves lehetek, tekerek a nagymamámék kertjében egy háromkerekű bringán. Nem tudnám megmondani, hogy mikor lett megkurtítva a fénykép, és már nem is emlékszem, hogy milyen lehetett az eredeti felvétel. De ez a csöpp kis részlet is rengeteg érzést elevenít fel! Emlékszem a nagypapám hatalmas csizmájára, amin vagy ezerszer áttekertem, hogy vajon elesek-e. Emlékszem, hogy hangosan sikítok és kacagok, amikor végül tényleg. Szinte hallom a nagymamámat, ahogy pöröl velem, hogy “Mónika, már ezerszer megmondtam…” Érzem a frissen vágott fű illatát és az épp megsült kenyérét is. És érzem a karomon a nagypapám hatalmas tenyerét, ahogy felsegít…

Nagyon fontos és szeretem-fotó. Néha gondoltam rá, hogy meg kéne szkrepelni, de igazán nem foglalkoztam vele. Egészen addig, míg a táborban meg nem kaptam Virágtól a DT-csomagot. És benne a Love in Bloom kollekciót! OMG!! Ahogy lapozgattam és simogattam, ismét ott voltam, háromévesen a bringán és éreztem a füvet, a friss kenyeret, a nagypapám dohányillatú kezét, a… mindent! Nagyon felkavart, és néhány napig csak kerülgettem a scrapasztalt. És a fotót. Tegnapig.

A nagy mixed média oldalnak lőttek, egyszerűen nem láttam benne a hároméves Mónit. Úgyhogy – jó szokásomhoz híven 😀 – minimál mm-alkotás lett.

Átlátszó gessoval stencileztem az egyik kedvencemmel, a Wreath stencillel bal lent és a maradék gessoval jobbra fent. Telepötyiztem az oldalt – hát persze hogy – a fehér Splash! tintával 😀 Kerestem hozzá barackszínű mistet, azzal csak picit pöttyöztem és jöhetett a kivágott virágok és levelek elrendezgetése. A fotó alá rétegeztem tüllt, mi mást?! 😀 és az egyik régi kedvenc chipboard-kereteimből, a Monograce kis keret mixből kettőt. A fénykép tervezett helyére tekertem rózsaszín zsineget, gézt és cérnát raktam, és rögzítettem az eddigi elemeket.

A bal szélt nagyon üresnek éreztem, kipróbáltam több verziót, végül az egyik Alamor ablak és további kivágat és virág mellett döntöttem.  Kiválasztottam a címet a Secret Letters chipboard-ívből – hozzáteszem, ez is kedvenc! Szerintem a legszebb, a legelegánsabb és a legjobban használható csipi címek egyike, ha nem rögtön az első! – és elkezdtem játszani a papírvirágokkal. Ezután már csak néhány matrica, szintén örök kedvenc díszítőelemeim egyike 😀 és zárásként feketével is megpöttyintettem az oldalt itt-ott.

Vagyis nem, mert még ragasztottam fel néhány miniüveggolyót és kettévágtam középen a Christmas Sketch sarok díszítőket és becsúsztattam őket a kivágatok és a virágok alá. Nagyon rácsúsztam erre a csipire, imádom a kis vékony kacskaringóit 😀

És kész.

Voilá

Sziasztok, Móni voltam, és ez volt az első DT-s posztom! 😀

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkElső szülinap
Következő cikkMade with love

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink