22.2 C
New York
szombat, május 28, 2022

Őszi kedvenc

Elmúlt a nyár, lassacskán megérkezik a szép, színes ősz. Minden évszaknak, hónapnak megvan a maga szépsége, amiért lehet őket szeretni. …

Egy szép napsütéses szeptemberi napon ebédelni voltunk egyik kedvenc, barátságos helyünkön, ahol ebéd után rendszerint készítünk egy fotót is (na jó, nemcsak egyet, .. ezret, .. és szerencsére mindig sikerül legalább egy jót kiválasztani belőle). Sokat és sokszor fényképezek, ha szép idő van azért, ha nem azért, ha esik, ha süt a nap, vagy csak mert ahhoz van kedvem, akkor azért. Szóval így történt ez most szeptember végén is. Elkészült egy újabb szeretem, kedvenc fotó, amiből most őszi falidíszt készítettem. (Köszönöm a rögtönzött fotósunknak is ezt a fényképet!)

Elsőként a Prima Marketing őszi készletéből szerettem volna oldalt készíteni, …de valahogy nem találtam az igazi lapot a fotómhoz. Végignéztem a kincseimet és amint megláttam a MintaybyKarola Cozy Evening kollekció kivágó ívét és lapjait, tudtam, hogy ezzel fogom elkészíteni. (ezt pedig nem is rendeltem meg, megvenni sem szerettem volna, … de élőben, kézben fogva nem volt menekvés, ragaszkodtunk egymáshoz 😉

Woodouts koszorú alapot használtam, annak elejére és a háta mögé is rögzítettem a készlet egy-egy oldalából. A lapok széleit kicsit öregbítettem, gessoval, vízfestékkel néhol lefestettem, vagy szivaccsal foltoztam. Tintapárnát használva stencileztem egy kis téglahatást, majd bélyegeztem is, hogy ne legyen egyhangú a háttér. A rétegezéshez is használtam a készlet lapjait is, és követtem az íves formát.

A rétegezett fotó alá sizalt helyeztem, hogy egy kicsit kiemelje azt és hátteret adjon. A kivágóív elemeit sizzix Skeleton Leaves késsel kivágott csodálatos leveleivel egészítettem ki. Kerestem a megfelelő címet az alkotásra: 13 arts-os Alice in Candyland chipboard Together feliratát választottam, amit vízfestékkel festettem meg. A Primas dekor elemeket, virágokat, pufi matricákat nem sikerült elengednem, így azokból is beillesztettem jó párat a rétegezésbe is. Használtam még a Herbal Phoenix chipboard ágait, valamint a MagicFall fa szeleteit is. A Powertex golyócskákat is vízfestékkel színeztem, majd ezt követően rögzítettem több szóró dísszel, üveggolyókkal,  göndör mohával együtt a kínálkozó helyekre. A végén még vízfestékkel díszítettem a szükséges részeket, és NUVO gyöngytollal is készítettem pár pöttyöt.

Számomra ez a falidísz magában hordozza az ősz csodálatos, napfényben pompázó, ezerszínű, meleg varázsát és főként a családom szeretetét, fontosságát, amiért igazán hálás vagyok.

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink