28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

ÖrömScrap

Sziasztok!

Az utóbbi időben sajnos nem úgy alakulnak körülöttem a dolgok, ahogyan azt én szeretném. Ilyen káoszos időben mindig megnyugtat az alkotás. Sikerült egy kis időt szakítanom. Tudtam, hogy magamnak szeretnék készíteni valamit kék színben. Attól tuti jobb kedvem lesz. Kezdetét vette az ÖrömScrap! 🙂

Kinyomtattam egy friss fotót magamról. Következett a papírválogatás. Először a Tim Burton-os kihíváshoz használt 13arts Blue Magnolia kollekcióhoz nyúltam. Aztán mégis úgy döntöttem keresgélek tovább. Pakolászás közben folyton a kezembe került az AB Studio Dreamland kollekciója. Ez valami jel lehet? Nem tudom, de a kék papírok helyett ezt választottam.
Alapnak pedig az AB Studio ID-4 30×30 –as chipboard hátterét választottam. Dusty Rose krétafestékkel festettem le, de nem az egész felületet.  Swirls stencillel és bronz wax –szal stencileztem. Majd repesztő pasztával random bekentem a chipboard hátteret. Hol vastagabban, hol vékonyabban. Amíg száradt kivágtam a Dreamland kollekció 12”-es papírjából a virágokat, leveleket, fogaskerekeket és tageket.
A virágokat középre rendeztem, majd szizált tettem rá. A tageket egymásra rétegeztem, a képet kör alakúra vágtam és sörkartonnal elemelve felragasztottam. A fotó alá ragasztottam a fogaskerék kivágatokat. Került még rá néhány virág és bibe. Címet a Focus on good felirat chipboardokból választottam, melyet a korábban is használt bronz wax –szal színeztem be. Gel mediummal felragasztottam a arany mica pelyhet, műanyagszemcse és üvegtörmeléket. Bélyegeztem jó sokat. 🙂 Arany- és fehér Splash tintával pacáztam. Végül pedig a chipboard háttér szélét bekentem bronz wax –szal. El is készültem az ÖrömScrap alkotásommal.

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk! Facebook csoportunk: kattints ide

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,440KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink