28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Örökkön örökké

Az úgy volt, hogy mostanában láttam több gyönyörű esküvői fényképet. Hogy őszinte legyek, igencsak elirigyeltem, merthogy nekünk nincsenek profi fotóink. Éééés rádumáltam Mesit egy privát fotócserés játékra. Khmm, azóta begyűjtöttem még egy fényképet, de az egyelőre legyen meglepetés 😀

12″es scrapbook oldalban gondolkodtam, de mostanában úgy rápörögtem a vásznakra, hogy végül egy 24x24cm-es vászon lett az alapja. Visszafogott, egyszerű, kis finom. Hát perszehogy Aga Baraniak csodaszép készletéhez nyúltam ismét! 😀

Most is fehér gessoval kezdtem, viszont átfestettem a fotó és kompozíció tervezett helye alatt és körül warm grey Vintage Painttel. A széleket “elmaszatoltam”, hogy ne legyenek élesek. Stencileztem a 13arts csipke stenciljével és száradás után megint rámentem egy kis szürke és meleg krém Vintage Paint krétafestékkel. A vászon széleit az ujjammal átkentem még szürkével. Megint stencileztem, ezúttal írásos stencillel és kábé idáig sikerült eljutnom otthon – a többit már a táborban fejeztem be.

Dreamland papírokból vágott mintákat és csipkevágatot rétegeztem, aranydróttal egészítettem ki és egy kétszárnyú ablakkal, amit még itthon készítettem elő – ezt is átmaszatoltam egy kicsit a szürke Vintage Painttel. A rétegzésről és mindenfélékről nehéz írni, majd a részletfotók mesélnek helyettem.

Viszont nem volt az igazi. Oké, hogy minimál, vagy legalábbis kevés díszítőelem van rajta, de azért nna! kellett még valami. Apróságnak tűnhet, de néha ettől kerülnek helyére a dolgok. Éjjel háromkor már kezdtem feladni, és örök hálám Mackónak, aki kitartott mellettem 😀 Szóval aznap már egy csomót használtam ezt a színt és végül megint ehhez nyúltam. Nevezetesen a 13arts akvarell készletéből a kékesszürkét, amit jól felvizezve a fotó és a díszítők alá festettem.

És voila, összeállt 🙂

A vászonhoz használtam még a következőket:

Modell paszta

Scrapiniec chipboard

Splash! tinta fekete

Splash! tinta fehér

Arany mikrogyöngy

Ayeeda üveg mikrogyöngy

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink