27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Oldalba rejtett minialbum

Sziasztok,

nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam sokszor előfordul, hogy nincs időm vagy kedvem belefogni egy nagyobb album projectbe, viszont az oldalon elhelyezhető 1-2-3 fotó kevés.

Vagy az eseményről, amit meg szeretnék örökíteni, nem készült annyi jó kép, hogy kitöltsön egy albumot, viszont egy oldalban nem lehet megörökíteni, mert ahhoz viszont sok.

Ezeknek a problémáknak az áthidalására hoztam nektek ebben a hónapban egy oldalba rejtett minialbumot. (10 fotó fér el benne.)

A kiindulási alap a Ciao Bella egyik csodás nyári rizspapírja volt. 

Amikor rizspapírral dolgozom, arra figyelek mindig nagyon oda, hogy fehér háttér kerüljön alá, mert ezzel lesznek a színek élénkek, ez adja ki igazán a mintát. Ez lehet fehér alapkarton, fehér vászon, vagy fehér gessoval lealapozott rétegelt lemez, woodouts alap vagy chipboard lap.

Díszítésként a Surfboard papírkollekcióját, arany csipkés kivágóívet, miniköveket, üvegcsét, gyöngyöt, néhány papírvirágot, göndörmohát és kötelet használtam.

A Dusty Attic gekkókra fehér gessoval stencileztem foltokat, száradás után fekete gessoval lefestettem őket és végül a kedvenc vintage gold waxommal kiemeltem rajtuk a domborulatokat.Ti szoktatok rizspapírral alkotni? Vagy csak nekem ilyen nagy kedvencem? 😊

Felhasznált anyagok:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink