20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Nyuszi-muszi

Szalad az idő… végre itt a nyár és a Vakáció! én pedig még egy kicsit visszakacsintok és mutatom a kis cuki nyuszikámat.

Oviba menet és jövet sokszor készítünk fotókat, van amikor én kérem, de legtöbbször Vandus szeretné. Öröm ez számomra, mert ilyenkor készülhet több fotó is, és a pózkirálynő kitalál mindenféle huncutságot. Amikor pitypang szezon volt, akkor aztán ment a fotózás, már alig győztem 😉 Szerencsére készült egy-két kedvenc fotó is, amit most oldalba foglaltam. 

Alapnak a cuki Kiddie maxi kollekció (Mintay by Karola) egyik lapját választottam. Ezt a lapot alapból felvágnám azonnal kis kártyákra, ami önálló életet tudna élni minialbumként, PL kártyaként, vagy akár baba album betétjeként, de mivel jól betáraztam ebből a készletből, ezért most nem ezt tettem, hanem háttérnek használtam. Tetszett a sokszínűsége és mégis visszafogott rendezettsége. A sok szín tompításaként modellpasztával sok-sok pitypangot stencileztem rá, majd vízfestékkel és egy nylon segítségével matt színes pacákat tettem rá. A fotó alá készítettem egy pompomos keretet és a Kiddie kivágóív elemeit rendeztem el körülötte. A kedves kis figurákhoz a Scrapiniec chipboardokat (Clouded hearts – hőlégballon és Spring Prodigy ágacskák ) és csodás Prima Marketing virágokat választottam. Amikor összeállt az oldal, akkor még fröcsköltem hígított vízfestékkel rózsaszíneset, sárgásat és fehéret, majd az új, mindenki kedvence egyszerű és nagyszerű AB Studios cikkcakkos bélyegzővel és a 13arts-os Numbers bélyegző egyik elemével keretet adtam az oldalnak szürke tintapárnát használva. A virágok közé került egy kis sizal, egy-két díszítőelem, pár színes flitter is. A végén a figurákat fehér tollal kicsit átrajzoltam, ismét még egy kis fröcskölés és kész is lettem.

Remélem nem bánjátok ezt a kis visszatekintést, hiszen amúgy is elég szeszélyes még most is az időjárás. A Kiddie figurái és gyönyörű mintás hátterei pedig szerintem télen-nyáron egyaránt jól mutatnak fiúknál, lányoknál, kicsiknél , de még nagyobbacska gyerkőcöknél is.

Szép alkotós nyarat kívánok!

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-1024x1024.jpg a fájlnév

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

A képhez tartozó alt jellemző üres; mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg a fájlnév

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink