18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

Nyári vidámság

Ez a hónap ismét a lifteléseké. Hosszas töprengés után Brigitta Busato minialbumját választottam. Nagyon vidám, bohókás imádós kis album. A kis szélforgók azonnal megfogtak, így ezt választottam ehavi kihívásomnak.

Más színvilágban valósítottam meg az albumkát, felhasználva az egyik nagyon színes, szépséges nyári papírkészletet, a P13 The Four Seasons – Summer készletét. Továbbá egy Tandis kivágóív néhány elemét használtam csak fel és minden további dekor elemet az album témájához (szülinapos voltam nem oly régen 🙂 ) igazítva, magam készítettem a kedves TandiArtos szülinapos pecsétkészlettel.

Alapkartonból készítettem az albumalapot, majd pecsételtem, varrtam és igyekeztem az eredeti albumnál használatos papírkészlet fekete varrásos illetve bélyegzett elemeit visszavarázsolni. Próbáltam a ff fotókat is alkalmazni, de számomra fontosak a színek, pláne a szülinapos virágcsokornál, így maradtam a színes fotóknál, melyeket vidáman, színesen kereteztem a kivágóív elemeivel. Sokáig pakolgattam, rendezgettem az elemeket és számomra nagyon kedves, vidám album lett. Nagyon örülök, hogy ezt is elkészítettem. Bár a ma reggeli esős, borongós idő nem adott szép fényeket a fotózáshoz, azért remélem a vidám hangulata visszaköszön egy kicsit.

Próbáljátok ki Ti is magatokat minél több területen, lifteljetek, alkossatok és legyetek vidámak! Szép Napot!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink