20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Nem mind arany, ami fénylik…

Új év, új kihívások, új lehetőségek! Szerintem sokunk álmodozott arról, amiről a Burlesque című film főszereplője, kitörni, megvalósítani!

Nem feltétlenül a showbisness világa vonzott 🙂 de fiatalon kacérkodtam a gondolattal, hogy a színpad és a színjátszás világába kellene bekerülni. Azt hiszem sokunk örömére, maradtam a nézőtéren 🙂

Visszakanyarodva ez a havi kihívás megint ad egy remek lehetőséget, hogy kicsit más bőrébe bújhassunk. Ahogy Bogi játszik mostanában a magassarkú cipőimmel, ahogy csillognak a fiúk ünnepi cilinderei a fogason és ahogy eszembe jut, hogy nem sminkelek csak minden vásár- és ünnepnapon, azonnal pattant az ötlet, hogy itten most kérem szépen leporoljuk a púdert, kipucoljuk a cipellőt, behúzzuk a hasat és belepréseljük magunkat a szekrény mélyére méltatlanul begyűrt fekete kisruciba 🙂

Nem tenném ki sem magamat, sem a környezetemet ennek a kissé szürreális látványnak, de részleteiben egészen jó hangulatot sikerült összehozni. (Nem, a fiúk nem értették, hogy mi történik, de tudják és elfogadják, hogy a “ragasztásért” anya sok-sok áldozatot hoz 🙂 )

A fotó saját, jöhet a kompozíció. A film nyilván felejtős, de egyszer meg lehetett nézni. Igyekeztem elemeket összeírogatni magamnak, amiket esetleg felhasználhatok alkotáskor. Csillogás, tollak, harisnyák és magassarkú, fények, lámpák, nőies és férfias, erős kontrasztok, zene, zongora, ének…. szóval sok-sok kis apróság, ami beleszőhető az alkotásunkba.

S ahogy telt a nap, jöttek a nehézségek, kicsit elfáradtunk és más lett a hangulat…. és tudjuk, hogy az éremnek is két oldala van. A csillogás, a széles mosoly mögött is küzdelem és megfelelés van. S valahogy ezt az irányt most sokkal jobban át tudom érezni. Szóval az oldalamon végül azt próbáltam megmutatni, hogy mi lehet a színfalak és a csillogás mögött. S noha valóban meg kell ragadni a lehetőséget, mert az hamar elillan, de folyamatosan észnél kell maradni, hogy az elért sikerben fürdőzhessünk és ne fulladjunk bele!

Egy régi 7Dots Studio papírját választottam. A gyöngyös függöny megjelenítéséhez a 13arts stenciljét modell pasztával és domborító porral vittem fel. Bélyegzés sötétbarna tintapárnával és maszkoló technikával körben az A.B. Studio stencillel. Folyamatosan, minden lépésnél ment a fröcskölés fehér és csillámos splash tintával.

A chipboardokat először 13arts vízfestékkel színeztem meg, de annyira élénk és varázslatos volt a sárga színe, ellentétben a moodboard sárgájával, hogy még a világosbarna színnel kicsit “koszosítottam” rajta.

A bordós színt 13arts misttel fújtam a háttérhez, a rétegek festéséhez. A zene a zongorával, a mikrofonnal és a hosszú billentyűzettel jelenik meg.

Felhasznált illetve helyettesítő termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink