22.2 C
New York
szombat, május 28, 2022

Nekem a Balaton 2021.

Tudjátok mit, egy szavam sem lehet. Az idei nyaralás is felülmúlta minden elvárásomat. Igaz a régi “átok” ül rajtunk és szokás szerint a felét esőben, értsd ezalatt konkrétan azt, hogy vízben tocsogva töltöttük, mégis azt hiszem kimaxoltuk a négy napot 🙂

Ha röviden szeretném összefoglalni, egyszerre jöttek nosztalgikus érzések és töltődtünk az új élményekkel. Erre építettem a két mini alkotásomat.

Maradt a DT-nek kiosztott csomagból egy 12″-es lapom, két kis kártyám és pár matricám. Ezekből épült fel az oldal és a kis mini album.

A fotó kettőnkről pontosan így augusztusban a Balaton partján készült még 2007-ben. Sűrű rétegzéssel építettem körben, hogy fókuszban maradjon mégis a fotó. A hátteret erősen festettem gessozás után, és stencileztem, bélyegeztem, hogy a rózsaszín pöttyös alapot eltüntessem. Maradék chipik, maradék pici könyvlapok és pár virág. Készen is lett.

Az albumba a négy nap, a négy gyerek kívánsága került. Az első az állatkert a Boginak, a második peca a Botinak, a harmadik gokart a Marcinak és a negyedik dinók a Csanának. Persze sok-sok más programmal is színesedtek a napjaink.

Ebből a két nagyobb és két kisebb kártyából egész kis pofás albumka lett 🙂

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink