21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Ne nézz vissza!

A mai oldalamon szereplő fotó a válásom után készült. Nyertem egy fotózást, aminek külön örültem, hiszen az önbizalmam épp a béka feneke alatt volt, pedig életem legjobb formájában voltam (ha bánatos vagyok, nem bírok enni…). Ekkoriban jöttünk össze a Kedvessel, és itt még nem sejtettem, milyen boldog is leszek vele 🙂 Az akkori fotózás apropóját, és célját szerettem volna megörökíteni ezen az oldalon, vagyis hogy ne nézz vissza! Nem a múltba akartam visszanézni, csakis a jövőbe. És milyen jól tettem, hisz boldogabb vagyok, mint eddig bármikor, pedig ez akkor elképzelhetetlennek tűnt…

Zsani hozott ebben a hónapban egy új fajta kihívást, ami – végre – nem moodboard, hanem egy tic-tac-toe (mi ennek a magyar neve?) játék: azaz a képen szereplő 3×3-as négyzetből függőlegesen, átlósan vagy vízszintesen kell választani 3 elemet, és ezeket szerepeltetni az alkotáson.

Én eredetileg a bal szélső oszlopot terveztem megvalósítani, de menet közben jöttem rá, hogy kifogytam a csipkéből, így maradt a középső sor, vagyis a citrom-és narancssárga, az arany vagy fém dísz és a szalag/zsineg.

Az oldalam alapja a Writer’s Block mini kollekció Burden névre hallgató papírja lett, erre ragasztottam kezdésnek a Strength in Number matricaívről a két arcot. Ezután lealapoztam az egész oldalt átlátszó gessoval, stencileztem a Tattered Grid, a Figures és a His time stencilekkel; majd pasztellsárga és gyöngyház narancs mistekkel színeztem. Bélyegeztem, majd elkezdtem pakolgatni az oldalra, amiket szeretnék a kép alá rétegezni: Dreamscapes – címke kivágatok, ezek keretei, hullámkarton, géz, Cotton Candy kivágatok (az a nyilacskás-szivecskés ami minden kollekcióból van, de most valamiért a Cotton Candy nincs a webshopban), szürke szalag (asszem aldis ruhám csomagolásáról :D), Cotton Candy elem matrica, Rózsafüzér szürke színbenSmall Messages matrica by Marta LapkowskaStitches – öltések (des.1.) chipboard, Spring Prodigy love feliratok chipboard, sizzix ágacskák, egy fém virág és egy fém “óra” dísz. 🙂 Ezután már csak fel kellett ragasztani, és jöhettek az egyéb díszítők: Cotton Candy szómatrica 6×12Ayeeda Színes Dara – HomokAyeeda ÜvegtörmelékAyeeda Mikrogyöngy – AranyAyeeda Mica Pehely – Arany (3-5 mm)Ayeeda szív alakú konfetti – Fekete és Ayeeda Csíkcsillám – Fehér. Végső simításként lágyítottam fehér gessoval a hullámkartonon és a fotóm szélén, majd fehér tintával pacáztam és már kész is voltam 🙂 Meglepően megszerettem ezt az oldalt, magamtól talán sosem jutott volna eszembe ez a színkombináció – ezúton is köszönöm Zsani, kicsit kimozdítottál a komfortzónámból!

Várjuk a Ti alkotásaitokat is, hiszen még hosszú az október! 😉

Előző cikkTábori workshop – tutorial
Következő cikkDark side

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink