20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Napsütötte Révfülöp

Igazán szeretek játszani. Szeretem a kihívásokat és az ötleteléseket, így az új játékunk pontosan ilyen havi mókának ígérkezik.

Mi sem tudjuk előre a feladatot, számunkra is azokon a sorsolásokon derül ki minden részlet. Volt is elsőre nagy fejbekoppintás, mert a szín nálam szinte sosem kerül elő: sárga, narancs. Pffff a narancsot szeretem, de inkább csak enni. A citrom pedig, mint tudjuk, limonádénak príma! Hát “csináljunk a citromból limonádét” 🙂

A kedvenc hely nem is kérdés Révfülöp és a balatoni ház. Több generáció őrzi, védi és szívből szereti a nyaralót, amit Papa 1964-ben építtetett. A kilencvenes években Apumék folytatták a fejlesztést és modernizálást.

Annyi mókás pillanat, baráti társaságok hangos nevetése, szilveszteri havas bográcsozás, tavasz illatú nyuszikeresések, pecabajnokságok és kártyapartik emlékét őrzik falai.

A shadow box-ot jó szokásomhoz híven készíthettem volna, de másik szívem csücske módon újrahasznosítva egy karácsonyi csokoládés dobozból alkottam meg. A Yellow Mood papír szolgált alapul. Téglás stencil (köszi DT Zsuzsi az ötletelést!) idézi a kőfalat, matrica felíratok az érzéseket és festegetéssel a napsütést.

A kézzel írt háttér csak a főbb címszavakat rejti a ház történetéről, hiszen amúgy egy egész könyvsorozat sem lenne hozzá elég 🙂

A kristály. Nos a kristály először egy védelmező angyalka volt, de nem tudtam jól beépíteni a koncepciómba így egy másik “kristály” mellett döntöttem. A ház előtt apró gyöngykavics volt leszórva, amit minden gyerek imádott (ki enni próbálta, ki lapátolta 🙂 . Ezeket szimbolizálja a barna kristály gyöngy. A gyöngykavicsok mellett, a homokos partra még kis kagylókat ragasztottam, amit szintén onnan hozott nekem Apa.

Nekem kedves, remélem inspiráló is 🙂 ha van kedvetek, a csoportban is nagyon szívesen ötletelünk veletek, ha elakadtatok 🙂


Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg
Előző cikkRénszarvas húzta
Következő cikkOverlook Hotel

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink