15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Nagyfotós minimal mixed media

Néhány szívemnek kedves dolgot hoztam össze ezen az alkotáson:

Van itt minden, mint a búcsúban, de jó szokásomhoz híven – minimalban! 😀

Időnként rácsúszok a nagyfotós oldalakra. Most megint időnként van 😀

Mivel Oli a fotó közepén van, körben a széleken terveztem a díszítést. Az világos volt, ehhez a fényképhez kevésbé illenek a flamingók, annál inkább a kishajók, csigák, kagylók, vasmacska és társaik. A Marina kivágóívében ez mind benne is van! Úgyhogy kivágtam őket szépen, aztán kikészítettem az asztalomra, hogy mikkel szeretnék még alkotni (lásd fenti lista :D) és már kezdődhetett is a buli!

Rendezgettem a díszítőelemeket, de nagyon hiányzott fentről valami. Kivágatokkal próbálkoztam, kagylókkal is, de finoman szólva nem volt az igazi. Kellett valami piros vagy fehér. Így letépkedtem a tetején egy csíkot, ebből lett a fehér, és aláragasztottam a piros deszkás lapból egy csíkot. (Ami valójában kettő, mert a kis tömbből szedtem ki, a nagyot egy-két albumra tartogatom :D) Tetszett, de így meg alulról hiányzott. Ezen ne múljon! 😀

Stencileztem szavakat (Vintage words) a bal fenti sarokba, a két oldalra és lent is. Kicsit bosszús vagyok, mert a szuper stencilezésemet nagyjából el is takartam 😀 Megszórtam Splash tintával (Navy blue, Blue light, fehér) és megint egy kis vízzel kevert piros (bíborvörös) Ayeeda festékkel.

És kezdődhetett a bíbelődés: a parton szedett kagylók és apró kavicsok, kivágatok, üvegcse, levélchipboard, fehér zsineg (ami remélem a kötelet juttatja mindenki eszébe :D), gézt tépkedtem alá, matricákat és szócímkéket kerestem. Bélyegeztem párat, főleg körben, és néhányat a csipikre és a kivágatokra. Nnnajó, meg a kagylókra, meg kb mindenhova. Gel mediummal rögzítettem apró szemcsés díszítőket.

Nem beszéltem még az akril címfeliratról. Az volt az elképzelés, hogy az alul rétegzett díszítők tetejére teszem, de sehogy sem mutatott.  Így hát kerestem neki máshol helyet. Oldalra került, ráadásul függőlegesen, ami nekem nagyon szokatlan. Ezzel együtt imádom 😀

Ennyike 🙂

És most, hogy kész van, már töltöm is fel a Ki(t)hív a nyár?! – mini kihívásunk mappájába! 😉

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink