18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

My Mini

Mini albumot készíteni, no ezt is receptre felíratnám azoknak, akik éppen ihlet vagy idő hiányban szenvednek. Gyors, praktikus, cuki és magunkkal vihető.

Zsuzsi kérdésére kaptam elő a kis kártyákat a Mintay Dear Diary készletből, mert kérdezte, hogy hogyan használjuk őket. Egy gyors albumborító készítése sörkartonból, lyukasztás és az alap már meg is volt. Első gondolatban egy kis úti mini született meg belőle, amibe a gondolataimat írtam volna a hosszú hévezés, villamosozgatások alatt. Ez a kis csavargó körút nem jött össze, így újratervezés.

Sokszor kérdezik tőlem, hogy milyen érzés három fiú után, hogy lányom született. Varázslatos, felkavaró, rózsaszín és ugyanakkor természetes, hogy velünk van. Nekem is nagyon jó a kapcsolatom az anyukámmal, de Ő nem az az érzelgős típus. Kemény nő, mert mindenért erős akarattal megküzdött, mindig lehet rá számítani és Ő az igazi mozgatórugója a családunknak. Ez a határozottság talán kicsit elnyomta benne a tutujgatós érzelmeket és ez hiányzott nekem. Jó lett volna, ha jobban ki tudja mutatni, azt ami benne zajlik, azt ahogy rólunk vélekedik.

Ebbe a kis albumba Borsókához fogok szólni. Rólunk fogok mesélni és le fogom írni, hogy milyen sokat jelent nekem! Érkezése és egész lénye varázslatos, hihetetlen és egy igazi csoda.

Mintay Dear Diary készletét használtam: kis kártyákat, kivágó íveket. Scrapiniec Baby feliratú chipboardot. 13 arts vízfesték palettát és fekete matricákat. Aall and Create bélyegzőt. Papír virágokat és kis pausz papír darabot és distress tintákat.

 

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink