15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Mozi, zene, csillogás: Díva

Izgalmas lesz ez az év és biztos, hogy kihívás is a javából. Tagre alkotás, színvilág és téma: számomra ezen hármas is egy új feladat volt. Valamikor régen láttam ezt a filmet, de bevallom nem igazán emlékeztem rá, így ismét megnéztem belőle részleteket és elkezdtem az élmények alapján az alkotást. Nálam is a fűző és a semmiből alkossunk valami szépet, csillogót lett az az, amit igyekeztem megvalósítani: legyen mozisélmény, dalos, énekes, táncos , és dögös érzések keveredése. Így sikerült.

Sörkatonból vágtam ki kétféle méretű tag alapot, amit a moodboard színéhez passzoló papírokkal fedtem, majd erre stencileztem és fröcsköltem, széleit festettem majd washival díszítettem. Cameomat használva alapkartonból vágtam ki dekorelemeket, A P13 Soulmate címke készletéből választottam a mondanivalót, mi szerint : Soha ne add fel az álmaid! ahogyan a film is ezt üzeni. A pillangókat a 13arts Unforgettable kártyáinak egyik lapjából vágtam ki, mert nekem itt a szabad szárnyalás, és nőies könnyedséget, szabadságot is szimbolizálja a vörös, dögös rózsákkal megbolondítva. A mustársárga színeket a 13art cafe au late akrilfestékével, valamint vízfesték palettájával készítettem, amit white gold színnel tettem még csillogóbbá. Gyöngyök, tüll, szórók, kristályok is mind a csillogást és ragyogást igyekeznek fokozni.

Alkossatok Ti is, ne adjátok fel: minden kihívással olyan alkotások születnek, amiket magatoktól nem készítenétek el. Mint ahogyan ezt én sem tettem volna😅 De most örülök, hogy megoldottam!

Szép napot, hógolyózás után irány alkotni! 😉

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkTe és én
Következő cikkBüszkeségem

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink