21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

MM időkapszula – Bea

Virággal kitaláltuk, hogy hirdessünk a Sugallatok Mixed Media Scrapkör csoportban egy éves játékot, amiben a technikákat igyekszünk sorra venni. A játékról bővebben a csoportban olvashattok. Ehhez szükségünk van egy gyűjtő dobozra, amibe gyűjtjük a kis kártyáinkat.

Én egy salátás dobozt választottam alapul, amit lefestettem fehér decor paint softtal (ez jól fed), majd átkentem egy réteg gessoval.

PicMonkey Collage

Ezután fogtam egy menta és egy szürke akrilfestéket és kicsit kipötyögettem bele egy papírra. Majd belemártogattam egy papírtörlőt és azzal felvittem a doboz két sarkába a színeket.

PicMonkey Collage1

Választottam pár szimpatikus papírt és rétegeztem őket (nem szoktam rögtön felragasztani, hanem elrendezgetem és ha tetszik összetűzöm. Ha minden klappol, akkor ragasztok csak). Majd egy kicsit összefújkáltam rózsaszín misttel.

IMG_20160109_155459

A háttér formázását stencilezéssel folytattam. Választottam egy damaszk mintás stencilt és modellpasztával vittem fel a mintát. Száradás előtt beleszórtam helyenként egy pici fekete csillámport. Fogtam egy nyíl mintás stencilt is és ezüst glitterpasztával tovább díszítettem a dobozt. Amíg száradt kerestem egy harmadik stencilt is, ezúttal egy chevron mintásat, amit itt-ott szürke chalk bélyegzővel kentem át. Bélyegeztem elszórtan írásos bélyegzővel, ezzel késznek nyilvánítottam a hátteret és felragasztottam a kompozíció alapját: egy Heidi swapp ezüst csillogós keretet és egy NCsD tag chipbordot. Erre kerültek az ecsetek, amiket előzőleg lefestettem fehér és rózsaszín akrilfestékkel. (Milyen jó, hogy soha nem figyelek az ecseteimre és időnként beszáradnak :D)

IMG_20160109_160022

IMG_20160109_171505

Ezután nem maradt más hátra mint felragasztani a virágokat, leveleket, egy kicsi gézlapot a nagy virágok alá és pár címkét. Utolsó simításként még itt-ott megfújkáltam rózsaszínes-lilás és sárga misttel és fehér texture spray segítségével össze pötyögtettem az egészet.

IMG_0535

IMG_0538 IMG_0546


IMG_0545

 

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

mixed_media_scrapkor_szogletes

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink