18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Mixed Media Mulatság – tábori beszámoló

Alkotótáborban jártam,
rengeteget mixed mediáztam.
Jókat ettem, jókat ittam,
ragasztottam, mistet fújtam.
Pletykálkodtam, nem aludtam,
ws-t tartottam, jót mulattam.
Nevettem és ünnepeltem,
ismerkedtem, tortát ettem.
Viri, Bea, Zsani, Szandi (Dorka és Anna is, csak az nem rímelne)
Vár minket majd jövőre is!

Az elmúlt hétvégét 27 lány töltötte azzal, hogy könyékig úszott gessoban, festékben, ragasztott, vágott, alkotott. És milyen jó volt! 🙂 Elmondom, nekem miért tetszett annyira.

Először is, a helyszín telitalálat volt. Közvetlen a Duna partján, zöld környezetben áll a Camelot, ami mondjuk alanyi jogon is szuper volt, folyó ide vagy oda. Igényes, nagyon szépen kivitelezett hely, sok fa kívül-belül. Az alkotóterem pont ideális volt, mind méretében, mind a beáramló fény tekintetében. Szerintem mindenki kényelmesen elfért, bár tudjuk, nincs az a terület, amit egy scrapper be ne tudna tölteni tizedmásodperc alatt…

Az idő is gyönyörű volt végig, volt, aki nagy sétára is indult, ugye, Ildi? 😉

A kaja szerintem nagyon finom és bőséges volt, pedig én köztudottan finnyás vagyok. Éhen senki nem maradt, igyekeztek legjobb tudásuk szerint minden igényünket kielégíteni. Ja, és a kávé is nagyon finom volt! 🙂

Aztán itt voltak a workshopok. Most innentől nehéz lesz objektívnek lenni ugye, szóval meg sem próbálom 😀 Egytől-egyig igényes, kidolgozott remekművek 😀 Élmény és öröm volt számomra azt látni, hogy mindenki (még azok is, akik saját bevallásuk szerint soha nem alkot táborban ezért vagy azért) bőszen dolgozott. Én például 2 alkotással is készen lettem, pedig nálam többet senki nem dumál és szocializálódik, az tuti 🙂 Elkészítettem például életem első art journal oldalpárját, ami ugyan messzebb nem állhatott volna Bea ws-étől, de nekem hatalmas örömet szerzett 🙂 Innen senki nem ment haza üres kézzel, főleg, ha be akarta gyűjteni a pecséteket az útlevelébe..;)

Egyébként hihetetlen sok fantasztikus alkotás született, csak kapkodtam a fejem!! Csajok, a magyar MM scrapperek a legjobbak! 🙂 <3 A teljesség igénye nélkül egy montázs a DT tagok tábori alkotásaiból:

Személyes kedvencem pedig a cicis néni (Ragyogó sötétség á la Bea)  😀 (mindenki megnyugtatása végett: nem maradt így! – szerk. avagy Bea :D)

Ha szeretnétek megnézni a többiek alkotását, facebook csoportunkban megtehetitek. Megéri, mindenki csodaszépet alkotott!

Ünnepeltünk is, volt mit 🙂 Sokat készültünk rá, főleg Szandra tett ki magáért! Ünnepeltük a Sugallatok szülinapjait, volt torta (elfogyott), pezsgő (elfelejtettük, hazahoztam), királynő-koronázás, mindjárt kettő is. 🙂

Megleptük Virágot és Beát egy-egy tag-csokorral; külön öröm volt, hogy mindenki beszállt a buliba, elkészítette a személyre szabott tageket, így csokorba fogva nyújthattuk át a lányoknak. Szerintem tetszett nekik. 🙂 (A könnyeinkkel küszködtünk, úgy meghatódtunk! Nagyon köszönjük mindenkinek! – a szerk.)

Este játszottunk is, mondjuk Bingo nem volt… viszont volt helyette kvíz, (át)írtunk dalszöveget, tippeltünk, fotócserést játszottunk, soha nem fogjátok kitalálni, ki nyert….igen, Gellai Andi. Megint. Pedig Fiáth Móni és én voltunk a számlálóbizottság, szóval bundáról szó sem lehetett… 😀

Azt hiszem, az nyilvánvaló, hogy én szuperül éreztem magam a táborban! Móni sem szenvedhetett nagyon, olvassátok el az ő posztját is, rögtön kiderül 😉

És hogy ti hogy éreztétek magatokat? Idéznék egy pár sort Tőletek, a teljesség igénye nélkül:

“Nagyon élveztem a hétvégét, régen tudtam kikapcsolni ennyire. Hihetetlenûl jól szervezett volt minden. Szuperek vagytok csajok…”

“…Szeretnék köszönetet mondani Mindenkinek a csodálatos hétvégi élményekért! Eszméletlen inspirálóak voltak a ws-ek és a többiek alkotói lelkesedése. Meglepően sokat alkottam én is, ez nektek köszönhető. Mostanában az mm kicsit háttérbe szorult nálam, de most kaptam tőletek egy jó nagy adag impulzust! Hálás köszönet! Köszönöm Sugallatos Lányok,hogy ennyit dolgoztok értünk,nekünk!”

“… szuper hétvége volt, profi szervezéssel, köszönöm én is, nagyon jól éreztem magam!”

“…csodálatos hétvégét kaptunk tőletek Sugis csajok ! köszönet a sok szép WS-ért, a szervezésért és a sok apró figyelmességért ! örülök, hogy megismertem új embereket, akikkel öröm volt alkotni, beszélgetni és külön öröm volt számomra is, hogy végre Zsanit is személyesen megismerhettem. Köszönet az útlevélért, ami tényleg inspirált arra, hogy minden alkotást elkészítsek, amit meg is tettem és nem győzök betelni velük, mert annyira tetszenek! … Nem utosó sorban, de imádtam Vácot, tuti jó hely! … Remélem, lesz még MM tábor !!!!!!”

” egyetértek az előttem szólókkal! szuper volt, nagyon jól éreztem magam! “

“…csodálatos hétvégém volt amit veletek tölthettem. Nagyon örülök, hogy személyesen is megismertem a DT tagokat és ennyi tehetséges alkotót. Köszönöm!”

“…Nagyon köszönöm a sok önzetlen segítséget, a sok tapasztalat, technika átadását, a temérdek kincset, amit használhattunk, a mindenkire való odafigyelést, hogy egy kicsit jobban megismerhettük egymást, hogy felszabadult, vidám hétvégét tölthettünk együtt, a sok finomságot, a meglepetéseket, a jókedvű játékokat és a sok-sok szépséges alkotást! Emlékezetes, szuper hétvége volt! Mindenkinek köszönöm!!!”

Hatalmas élmény volt, szerintem minden résztvevő számára!

Köszönjük Virágnak és Beának a rendkívül lelkiismeretes szervezést, a mindenre kiterjedő figyelmet, a sok segítséget! Virágot külön köszönet illeti, hogy a fránya veseköve ellenére végig zokszó nélkül helytállt!

Éééés megragadnám az alkalmat, hogy szóljak: jövőre is jövünk!! 🙂

 

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink