28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Mindennapi kincseink

Az ehavi Matinés kihívás moodboardja nagyon beszippantott, így most is ez alapján alkottam, vagyis, .. részben, .. a színek motíváltak főként. Végül a téma is igazodott, hiszen csak úgy lehetünk a környezetünk védelmezői, ha magunkat is egyben, rendben, harmóniában tartjuk. Ehhez pedig szerintem szükséges a belső béke, egyensúly, önmagunk megismerése és sok-sok dolog mellett a mindennapi kincseink, értékeink felismerése, megbecsülése is. Így hát kicsit közvetett módon, de mégiscsak kapcsolódik a dekorom a hónap témájához.

Alapnak Woodouts koszorú alapját választottam, amit elsőként fehér gessoval kentem át, majd az inpasto akril festékeivel megfestettem. Stencileztem, ecsetvéggel struktúráltam, majd jött rá újabb adag színezés, aztán megint struktúrálás, majd amikor elnyerte a végső színét akkor lekentem itt-ott repedőpasztával is. A körgyűrűt vékony zsineggel tekertem körbe és ebbe építettem a dekorelemeket, amik főként mindenféle kivágatok voltak. Az ablak keretét Dusty Attic chipboardjából választottam, és Finnabair – Art Alchemy – Liquid Acrylic Paint festékkel és Lindy’s festékporral színeztem. A háttér nagy levélmintája AB Studió szürkelemez chipboardja, amit Lindy’s domborító porral színeztem, miután fehérre lealapoztam őket. Díszítő elemek közé a csodás barna színű prima virágokat is beillesztettem. (jajjj, itt mindig bajban vagyok, .. olyan szépek aztán meg sajnálom elhasználni őket, .. de most erőt vettem és többet is rátettem a dekorra, hiszen azért vásároltam, hogy szebb alkotásokat tudjak készíteni. Ti is vagytok ezzel így néha? )

A kivágatok virágai, levelei főként a most ajándékba kapott Mintay kivágóív elemei, ezek rendeléskor varázsolódnak bele a csomagokba, így ezek linkjét nem tudom feltüntetni, mert ajándékok. (Amikor Ti kaptok ilyen ajándék kivágó ívet akkor szoktátok használni? Megmutatjátok mi készül belőlük? )

Amikor az elemeket felragasztottam, akkor jöttek a szokásos szórók, darák, amiket gélmédiummal és ecsettel vittem fel. Jött pár pecsételés és festékfröccsentés és kész lett… Nekem tetszik, szerettem készíteni annak ellenére, hogy spontán szerveződött az alkotás a kihívásra kikészített és megmaradt elemekből.

Alkossatok Ti is szívből, akár a kihívásra, vagy csak úgy kikapcsolódásként és mutassátok is meg!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink